Gør det selv: Vinyl beklædning

January 26

Gør det selv: Vinyl beklædning

Vinyl beklædning er et andet navn for vinyl sidespor. Vinyl beklædning bruges i stedet for cement board eller træ sidespor for at beskytte de udvendige vægge af et hjem og tilføje isolering. Vinyl er ofte mindre dyre end træ eller cement sidespor, er vandtæt og holder i mange år. Installere vinyl beklædning er en simpel proces, men det er meget involveret og tager mange dage at fuldføre. Dette projekt er bedst for grupper af mennesker, snarere end en enkelt på grund af risikoen for regn og andre vejr-problemer, der gør det tilrådeligt at installere beklædningen så hurtigt som muligt.

Instruktioner

•Locate etageadskillelsen i hjemmet. Etageadskillelsen er området under del af taget, der strækker sig fra huset. Nail Jørgensen-kanal stykker til indersiden kant af fascia board i bunden indeni overhæng af taget. Ikke søm i stykker tæt mod væggen endnu. Skær nogen stykker, der er alt for længe med en tabel så.

•Fit etageadskillelsen stykker i J-kanal stykker mod tag udhæng for at beskytte soffits med vinyl. Skær nogen stykker, der er alt for lange eller brede til den korrekte størrelse med tabel saw.

•Skub vinyl fascia dækker nedenunder rendestenen forklæde. Brikkerne skal passe stramt over de oprindelige fascia bestyrelser. Hvis de ikke gør det, søm dem på plads med 1 tommer søm.

•Nail skum beklædningen over alle hjørner af huset. Nail hjørne trim stykker til skum beklædningen. Søm et lag af skum beklædningen til alle væggene i huset, placere negle hver 2 fod.

•Nail starter sidespor stykker langs bunden af væggen. Placere et søm hver 16 inches langs vinyl sidespor stykke.

•Installer vinyl stykker over starteren trim. Overlap stykkerne af en tomme. Arbejde fra bunden op til toppen af væggen. Stop, når du nå den ene fod fra toppen af væggen.

•Klippe eventuelle nødvendige huller for forhindringer, såsom Vinduer, døre, lettere sockets og vandhaner med en stiksav. Caulk omkring kanterne af alle udskæringer til imprægnering.

•Measure længde og bredde af vinduer og døre. Skær trim brikkerne til at passe disse målinger. Nail trim brikkerne på plads omkring alle døre og vinduer. Caulk en linje af sealer mellem trim og sidespor.

•Nail en stribe af nytte trim på væggen lige under etageadskillelsen. Klik på det sidste stykke af vinyl sidespor til nytte trim stykke. Hvis det er nødvendigt, skære et stykke af sidespor til passer længden mellem top sidespor stykke og hjælpeprogrammet trim.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com