Gør en jern gelænder til balkon skal være jordforbundet?

May 29

Grundstødning links et apparat eller overflade til jorden. Dette giver en sikker kanal at losse elektricitet i tilfælde af en pludselig overbelastning eller briste af strøm, der ellers ville forårsage skader og brande. Mens mange elektriske enheder omkring dit hus er jordet, behøver du sandsynligvis ikke at bekymre sig om grundstødning fælles metalliske genstande, såsom en jern gelænder.

Grundstødning rækværket

Jern balkon rækværk kan give et malerisk kig til dit hjem; og mens de er fremstillet af ledende metal, skal du ikke bekymre dig om lyn. Grundstødning rækværket, selv er en unødvendig projekt. Lyn formularer på grund af en ionisk forbindelse mellem skyerne og genstandsled nedenfor. Metal kan tiltrække lynet, fordi det er mere ledende, men der er en endnu vigtigere faktor: højde. Dit tag eller træer vil typisk blive ramt af lynet først, ikke dine beskyttede, lavere balkonen område.

Spørgsmål

Andre faktorer holde elektrisk strøm bliver et problem med jern balkon rækværk. For eksempel, grundstødning beskytter kredsløb mod skader, men rækværket ikke er forbundet til et kredsløb eller ledninger inde i dit hus. Dette betyder ikke, at et lynnedslag vil være harmløse, men de almindelige farer fra lyn ikke altid gælder for en enkelt sektion af jern gelænder placeret i beton.

Lyn og torden

Mens du ikke måske behøver at bekymre dig om grounding din rækværket, hvis du bor i et klima, der ofte oplever lyn og torden, handle fornuftigt. Bo fra balkonen, når der er chance for et lynnedslag og tage høje eller metal objekter på din balkon indendørs til at holde dem sikkert. Dette er især vigtigt for udækket balkoner, der strækker sig fra huset i fri luft, mere attraktive scenario for lyn.

Lyn stænger

En lynafleder er installeret på dit tag og holder dit hjem sikkert ved at kanalisere lynet afgifter ned i huset og ned i jorden i stedet for ind i tag eller ledninger i huset. En lynafleder kan installeres på altaner eller køre forbi altaner samt for ekstra beskyttelse, men det bør altid være forankret i jorden for at fungere korrekt. Følg producentens installationsvejledning omhyggeligt, når du monterer stangen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com