Gør et åbent vindue mit klimaanlægget arbejde hårdere?

December 16

Gør et åbent vindue mit klimaanlægget arbejde hårdere?

Aircondition giver en forfriskende kold luftstrøm til værelser, som om sommeren, ikke kan være tilstrækkeligt køles af fans alene. For at opnå maksimal effektivitet, giver aircondition producenter ofte retningslinjer for at skabe et miljø, hvor apparatet vil være i stand til at fungere ordentligt. Hvis disse betingelser ikke er opfyldt, kan du finde din klimaanlægget tager længere tid at køle en varmt værelse og bruger mere el.

Hvor aircondition anlæg

Din air conditioner bruger en proces svarende til den, ansat i et køleskab til at fjerne varm luft i dit hjem. Inden apparatet komprimere, kondensere og fordampe en kølemiddel stof, passerer det omkring en lukket VVS loop hvor det hurtigt afkøles varm luft fra rummet. Kølet luft blæses tilbage ind i stuen, langsomt at reducere den samlede temperatur.

At lade luften undslippe

Et åbent vindue eller dør i samme rum som klimaanlægget giver kold luft at undslippe, bremse den kølende effekt og øge mængden af energi, der anvendes til nedkøling værelse til en acceptabel standard. Luk enhver udluftninger, Vinduer eller døre til at holde din air conditioner arbejder hurtigt og effektivt.

Ideelle betingelser

Flytte nogen gardiner, persienner eller andre møbler blokering air conditionere gitter for at øge luft flow til og fra apparatet. Sørg for at alle vinduer, døre, ovenlys og andre ventilationsåbninger er lukkede for at sikre kølig luft forbliver inde i stuen. Varmekilder såsom radiatorer, ovne og tørretumblere bør være slukket eller bruges i et separat rum.

Andre hindringer for effektivitet

Holde luftfilter, placeret bag plastik gitter, rene og fri for støv. Som hovedregel bør filteret fjernet og støvsuges hver 30 dage. Bevidst indstilling af din aircondition lavere end nødvendigt stiger mængden af energi, der anvendes af apparatet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com