Gør et badeværelse tæller som et værelse?

September 13

Gør et badeværelse tæller som et værelse?

At vide, hvilke værelser tæller som værelser i lejlighed og bolig programoversigter kan være forvirrende. Hvis en liste beskriver en udlejning eller salg ejendomme som havende fem værelser, hvordan vil du vide hvor mange soveværelser rummet har? Hvordan vil du vide, om det har en separat stue og spisestue eller en Spis-in køkken? Før din skuffe dig selv ved at gå til se et levende rum, der er for lille, diskutere hvordan man skal fortolke programoversigter med din ejendomsmægler.

Værelserne, der tæller

Ifølge North Shore-Barrington Association for Realtors (NSBAR), følgende værelser tælles i et leje, lease eller salg notering: soveværelser med eller uden toiletter, opvarmede områder, der er ufærdige (kældre, lofter eller lukket veranda for eksempel), åbne rum med mindst én væg, lofts, stuer, spisestuer og køkkener. Urban-Digs.com beskriver en plads som en af følgende: et køkken af enhver størrelse med mindst tre vægge og et vindue eller en vinduer køkken måle mindst 59 kvadratfod, et lukket rum med et vindue måling mindst 60 kvadratfod, eller en lukket vinduesfrie område måler mindst 80 kvadratfod.

Værelser, der ikke tæller

Ikke alle rum i huse tælles som værelser. Ifølge NSBAR, er badeværelser ikke medregnet. Også ikke inkluderet i værelse tæller er utility værelser, uopvarmet breezeways, uopvarmet porches, uopvarmede loftsrum, uopvarmet havestuer, mudder værelser og vaskerum af enhver størrelse, screenet veranda, foyerer, breezeways, ovn værelser og andre uopvarmede rum. Ifølge NSBAR, soveværelser i kældre er inkluderet i optællingen samlede værelse, men kan ikke medtages i optællingen samlede soveværelse.

Badeværelse typer

Selv om badeværelserne ikke er optalt som værelser, vises de i deres egen ret. Badeværelser er beskrevet som enten fuld eller halv; et komplet badeværelse omfatter en håndvask, toilet og bruser/badekar. Halvt badeværelser skal have to af de tre komponenter i fuld bad beskrivelse; Dette betyder, at det skal enten have en vask og toilet, men ingen bruser/badekar, et brusebad/badekar og vask men ingen toilet, eller et toilet og bruser/badekar men ingen vasken.

Halv værelser

Ofte lejlighed og hus programoversigter nævne halv værelser i space beskrivelse. Ifølge Urban-Digs.com er halv værelser alkove rum, eller store værelser, der kan bruges til to forskellige formål. For eksempel, kan en stue/spisestue værelse kombination betegnes som en og en halv værelser.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com