Gør knivspids plisseret gardiner

December 3

Sy din egen knivspids plisseret gardiner kan virke overvældende. Det er ikke hvis du bruge gardiner pleating tape og særlige gardiner pleating kroge til knivspids læg. I stedet for manuelt pleating og derefter sy hver læg, er en særlig strip syet på toppen af gardiner. Det har allerede syet "lommer", hvor du indsætter de særlige pleating kroge. Kroge gøre læg. Som magi har din forhæng professionelle knivspids læg.

Instruktioner

•Indstil bredde af Draperiet paneler. Måle bredden af vinduet for at afgøre den nødvendige bredde af gardiner. Tage bredden af vinduet og multipliceres med 1,5, hvorefter der tilsættes 8 inches (til side hems). Divider denne total med 2 for at give dig hver draperier panel krævede bredde.

•Indstil længde af Draperiet paneler. Måle fra placeringen af gardinstang til placeringen af den ønskede længde af dine gardiner. Tilføje 11 inches til denne samlede, 8 inches for en dobbelt 4-tommer søm i bunden og 3 inches til et 1 ½-tommer dobbelt hem i toppen af gardiner.

•Forbered ønskes antallet af paneler til størrelse behov for din windows. HEM din Draperiet paneler ved hjælp af en 1-tommer dobbelt sømmen på siderne af hvert draperier panel. Derefter sy en 4 tommers dobbelt søm i bunden og en 1 ½ tomme dobbelt hem i toppen af hver draperier panel.

•Applicer stiv grænseflade på bagsiden af pleating båndet. Følg producentens anvisninger for strygning på samspil. Forberede længder af pleating tape med en grænseflade så hver er ca 6-8 inches længere end bredden af dit Draperiet paneler. Dette vil gøre det lettere at centrere pleating båndet på hvert panel.

•Applicer pleating tape. Øverst på den forkerte side af hemmed Draperiet paneler placere pleating båndet, så dens øverste kant butts op mod kanten af den øverste kant. Derefter lå ud pleating båndet, så der er en lige måling af afstanden fra hver kanten af panelet gardiner til den første læg "lomme" pleating tape. Sørge for at placere pleating båndet så åbninger i pre syet lommerne for krogene er mod bunden af gardiner. PIN i stedet og derefter sy til forhæng på både toppen og bunden af pleating tape.

•Sæt læg-og draperier kroge i de færdige "lommer" pleating tape.

•Dit gardiner er nu klar til brug.

Tips & advarsler

  • For fyldigere forhæng, i trin 1 gange bredden af dit vindue med 2 i stedet for 1,5. Derefter tilsættes 8 inches for side hems og dividere med 2 at nå frem til bredden for hvert panel.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com