Gør, limning Drywall hjælp til lydisolerede?

March 9

Gør, limning Drywall hjælp til lydisolerede?

Boliger kan være støjende steder, især når de indvendige vægge mangler isolering mellem paneler på hver side. Lydisolering kommer i mange former, men det er generelt om energioptagelse. Mens ikke alle lim er i stand til at reducere energi transmission, er nogle specielt udviklet til opgaven.

Sund energi

Lyde som vi forstår det er en mekanisk kraft---kinetisk energi---transmitteres i wave form gennem et medium som luft. Lyd kan rejse videre gennem en inkompressible stof såsom vand eller sten fordi dens energi rejser gennem stoffet i stedet for expending selv på komprimere det pågældende stof. Disse trykbølger er dog mere end i stand til at overførsel fra ét materiale til en anden, vibrerende kontakt materialet og forårsager dens svingninger til at oprette en sympatisk tone.

Lyd og varme

Lydisolerede materiale absorberer lyds mekanisk energi i stedet for at overføre det. Alle slags spørgsmål vil i sidste ende sprede lyd; energi kan ikke forevige for evigt, da en vis mængde af det vil gå ind i at skabe bevægelse på molekylært niveau---aka, varme. Jo hårdere materialet er, mindre lyden energi vil konvertere til fysisk bevægelse og jo mere vil gøre det gennem stoffet og ud på anden siden.

Sikring af Drywall

Bygherrer sikker drywall til indramning enten ved at skrue det på plads eller Lime det der. De fleste lim tørre til om sammenhæng i stål, hvilket gør det mindst så god på sender lydbølger som drywall eller udformningen af sig selv. Limning gipsvæg med standard konstruktion lim vil ikke reducere energi og lyd overførsel.

Viscoelastics

En viskoelastiske stof har den unikke kvalitet af begge modstå shear flow---som honning eller sirup--- og sprang tilbage i form efter bliver komprimeret, som en fjeder. Standard skum fjedre tilbage i form næsten så hurtigt som det komprimerer, så soundproofers skal bruge en stor del af det til at absorbere og holde den lyd energi. At indføre en tyktflydende komponent i mellem skum celler er om at tilføje en støddæmper til en bil suspension; det bremser energiabsorption og frigivelse og hæmmer energi overføringen til tilstødende celler.

Viskoelastiske lim

Tænke tilbage på tv-reklamer, du har set for "memory foam"-madrasser, hvor kvinden hoppe den ene ende af madrassen ikke forstyrre vinglas på anden enden. Både memory-skum madrasser og specialiserede lydisolering lim skal du bruge den samme slags viskoelastiske celler til at hæmme energioverførsel. Meget som hoppe kvinden ikke spilder sin vin, kan ikke energi påvirker på den ene side af limen gøre det igennem til anden siden. Hvis du ønsker at støtte i Lydisolering, ved hjælp af lim, du skal bruge en viskoelastiske lim specialiseret til opgaven.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com