Gør møbler farve påvirker rumbelysning?

May 29

Gør møbler farve påvirker rumbelysning?

Det korte svar er ja, møbler farve vil påvirke rumbelysning. Farven på dine møbler vil påvirke lyshed eller mørkhed i et værelse, og det vil også påvirke de bedste belysning valg for dette værelse. Den andre store faktor, der har en effekt på rumbelysning er størrelsen af rummet. Større værelser kan normalt støtte en masse af mørket, hvor så lidt værelser ofte har brug for en masse af lys for at føle sig større og mindre klaustrofobisk.

Mørke møbler, stort værelse

Store værelser kan begynde at virke alt for stort og upersonligt når dekoreret med alt for mange lyse farver. Ved at dekorere et værelse med mørkere farvede møbler, især i mørkere brune, røde eller blues, foretager du indstillingen synes mere intime. At holde værelse føle hyggelige og intime, lys rum med mange små lygter og lyskilder, snarere end blot ved hjælp af et par mere stærke lyskilder. Om aftenen, vil disse små lamper placeret over hele rummet skabe lommer af varmt lys til den perfekte indstilling, hvor du kan krølle op og læse en bog.

Mørke møbler, lille værelse

Møbler i mørke, mættede farver kan gøre en lille rum synes meget lille. Prøv lightening rummet af kreativt markedsføring lygter og dekorative stearinlys modsatte spejle. Dekorere med lys lamper med hvidt lampeskærme i stedet for lamper med mørkere lampeskærme. Til slut i løbet af dagen, vil i så meget dagslys som muligt ved hjælp af ren og skær eller lys filtrering gardiner i en lysere farve i stedet for mørkere gardiner.

Lette møbler, stort værelse

Lette møbler, især møbler farvet i cremer og hvide, kan lette stemningen i et stort værelse, men for mange lyse farver kan gøre en stor plads begynde at føle sig for store. I dette tilfælde Vælg lys, skaber stemninger, mere end de projekt lys. Fokusere på at skabe en atmosfære--kig til lamper, der har mørkere lampeskærme, kræver lysdæmper pærer og kaster flere skygger end de afhjælpe.

Lette møbler, lille værelse

At holde fokus på de lysere kvaliteter i rummet, holde større lamper placeret nær lys stykker af møbler. Ud over de større lamper, give mange små lyskilder--som stearinlys og dekorative lamper--at holde rummet følelse mere komplekse, mindre boxy og små.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com