Gør plantning rajgræs choker ud mælkebøtter & ukrudt?

July 13

Gør plantning rajgræs choker ud mælkebøtter & ukrudt?

At slippe af med mælkebøtter og andet ukrudt er en fælles frustration af mange gartnere. Mens kemiske ukrudtsmidler plejer at gøre kort proces med at dræbe disse garden og plæne angribere, kan disse produkter skade i nærheden planter og forurene jorden. Biologisk kontrol, såsom anvendelse af dækafgrøder, kan medvirke til at reducere spredning af mælkebøtter og andet ukrudt.

Efterafgrøder

Den væsentligste årsag mange landmænd og gartnere vokse dækafgrøder er at give foder til husdyr, fouragere for dyrelivet og reducere jorderosion. Hårdføre dækafgrøder også medvirke til at reducere antallet af mælkebøtte planter og andre typer af aggressiv ukrudt. Nogle sorter af efterafgrøder indeholder også en naturlige kemiske, der afskrækker fremtidige weed vækst i den underliggende jord.

Rajgræs

Rajgræs hjælper med at holde ukrudt befolkningen på to måder. Korn rajgræs frigiver en type allelochemical, der har tendens til at hæmme væksten af nye ukrudtsfrø. Den tykke vækst af rajgræs fungerer som en biomasse, der kvæler ud lille mælkebøtte og ukrudt planter. Mens mælkebøtter kan overleve i områder med delvis skygge, foretrækker disse fælles ukrudt lyse sollys, især i løbet af processen med blomst dannelse. Den høje rajgræs begrænser mængden af sollys til mælkebøtter og forårsager svag vækst og visnen. Høje rajgræs også konkurrerer om jord fugt, ofte udpine jorden af vand der er nødvendig af området ukrudt.

Metode

Plantning rug sædekorn i efteråret afskrækker væksten af ukrudtsfrø, scatter på denne tid, reducere befolkningen i området ukrudt. Ved dyrkning af rug over vinteren og tilling det under i foråret, i jordmiljøet frigive i jorden og afskrækker væksten af ukrudt stiklinger i foråret. Uden årlig slåning, kan rajgræs udføre som en ukrudt ved at gå til frø og producere nye græsplanter i andre områder af din værftet og haven.

Overvejelser

Mens rajgræs ikke vil dræbe eksisterende mælkebøtter og ukrudt så effektivt som herbicider, der indeholder glyphosat, dække afgrøde afskrække spiring og vækst af nye weed planter. Voksende rajgræs kan også hjælpe med at reducere befolkningen i visse skadedyr som bladlus, thrips og diamondback møl.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com