Gør porcelæn emalje køkkengrej arbejde på en glas kogeplade?

November 23

Gør porcelæn emalje køkkengrej arbejde på en glas kogeplade?

Glas-topped intervaller er designet til at modstå forholdsvis høj varme og har en flad top, snarere end den hævet rullet brændere på en "classic" elkomfur. Glas-topped intervaller kræver nogle særlig omhu for at sikre, at de forbliver ubeskadiget og fri for ridser, herunder pleje i valget af køkkentøj. Porcelæn emalje kan bruges med omhu på glas intervaller, men kan betydelig skade din kogeplade hvis anvendes forkert.

Glas komfur

Glas komfur tilføje et slankt og moderne look til dit køkken. Hvis du værdsætter rene linjer og en lyse, skinnende overflade i dit hjem design, kan glas kogeplade være for dig. Glas cooktops bruge elektricitet, ligesom klassiske elektriske intervaller, men kommer med et par forbehold.

Køkkengrej og glas komfur

For at holde denne madlavning overflade, skinnende og ubeskadiget, omhyggelige valg af køkkengrej og omhyggelig rengøring er absolutte nødvendigheder. Et glas cook overflade er følsomt for en af de mest tungt anvendte apparater i dit hjem, så omsorg for det korrekt. At vælge den forkerte køkkengrej kan skade din madlavning overflade eller endda permanent ødelægge din kogeplade. Uanset hvilken type af køkkengrej din vælger trække aldrig gryder hen over overfladen - at trække eller skubbe gryder kan uigenkaldeligt ridse eller beskadige overfladen.

Porcelæn emalje og glas intervaller

Porcelæn emalje køkkengrej kan bruges med omhu på glas cooktops, ifølge eksperter på GE, selvom rustfrit stål køkkengrej anbefales. Støbejern køkkentøj anbefales ikke, medmindre glaseret med emalje eller porcelæn emalje. Bare støbejern vil ridse en glas kogeplade. Emalje/porcelæn emalje, vil hvis overophedet, smelte og faktisk fuse madlavning overflade, således at hele stovetop skal udskiftes. Sikkert bruge porcelæn emalje på et glas stovetop, ikke tænde for varmen op til sit højeste indstilling--går ikke mere end tre fjerdedele af vejen til "høj" og aldrig lade en pot eller gryden koge tør.

Porcelæn emalje Konservesfabrikkerne

Mange varme vandbade og Konservesfabrikkerne er bygget ved hjælp af porcelæn emalje. Når de beslutter at bruge en canner på et glas sortiment, står du med et andet spørgsmål--varme maden til et sikkert temperatur. De fleste glas intervaller har en indbygget sensor, der slukkes brænderen, som det varmes til høje temperaturer, at undgå at skabe en temperatur højere end tolerance af glasset. Brænderen bliver dermed og slukkes gentagne gange, når madlavning ved de højere temperaturer kræves til konservesindustrien. Denne ujævn opvarmning er ikke tilstrækkelig til at holde temperaturen ovenfor, skal kan fødevarer sikkert.

Hvis du bruger en porcelæn emalje canner på din glas-topped brændeovn, brug kun én med en flad bund. Den flade bund gennemfører varme mere jævnt og øger dine chancer for at opretholde den ønskede temperatur. Sørg for din canner har nok vand i det før du begynder behandling din krukker, eller du kan finde din dyre porcelæn emalje canner smeltet til din dyre glas kogeplade. Selv den "fladbundede" løsning kan ikke være tilstrækkelige afhængigt af canner; kigge efter en canner at udtrykkeligt værker på en glas-topped komfur og/eller kontakte producenten for at finde ud af om din canner er sikker at bruge på et glas kogeplade.

En anden løsning er at tilberede din mad på glas-topped rækkevidde, men varme din canner på en lejr komfur, der fuldt ud kan opvarme din canner ved en konstant temperatur.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com