Gør spiselige Centerpieces

March 13

Gør spiselige Centerpieces

Spiselige slik centerpieces ikke kun ser godt ud; de smager godt, også. Hvis du planlægger en reception eller fest på et budget, oprette spiselige tabel centerpieces for at strække din dollars. Spiselige centerpieces kan fordoble som part favoriserer; sende hver gæst hjem med et stykke slik i slutningen af festen. Tilpasse udseendet af centerpiece til den part farve eller tema, og vælge speciale slikkepinde til at skabe en sammenhængende indretning look.

Instruktioner

•Vælg en dekorativ plante pot som spiselige centerpiece base. Vælge en pot ifølge part temaet, såsom en terra-cotta version til en have-tema soiree. Vælg en hvid keramisk plante pot at øge elegant bryllup reception tabel indretning. Gå til en pastel pink, grøn, blå eller gul gryde til en baby brusebad eller et barns fødselsdag part centerpiece. Bruge en galvaniseret metal spanden til at skabe en afslappet picnic tabel centerpiece.

•Fyld 3/4 af plante puljen med blomstermotiver skum. Brug en kniv til at skære blomster skum blok, så det passer stramt inde i puljen.

•Unwrap diverse slikkepinde. Vælg slikkepinde byder på en bred vifte af farver, former, størrelser og varianter. Vælge store, runde regnbue-hued, mellemstor rødt hjerte-formede og små bubblegum fyldt slikkepinde til at skabe en finurlig udseende. Vælge speciale slikkepind figurerne i part temaet som blomster eller baby rangle-formet versioner. Ved hjælp af chokolade slikkepinde er et alternativ til frugt-flavored slik.

•Sæt slikkepinde i floral skum. Arrangere slikkepinde tilfældigt, eller placere de større pinde i midten, med de kortere pinde rundt om kanterne. Sørg for der er nok slikkepinde til hver gæst, hvis du planlægger at bruge dem som part favoriserer.

•Sæt små slik stykker på toppen af blomster skummet omkring slikkepind sticks. Brug slik samtale hjerter som et romantisk touch. Vibrantly farvet gelé bønner, vil gum dråber eller røde hots skabe en finurlig udseende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com