Gør Stick-on Crown Molding arbejde på Popcorn lofter?

September 8

Stick-on kroneformen giver boligejere med "look" af støbning uden ekstra besværet med at skære og sømning træ materialer til væggen. Stick-on molding, dog tiltræde ikke en ujævn overflade. Så du bliver nødt til at fjerne popcorn loft materiale forud for installationen. Det er muligt at fjerne en lille del af popcorn loftet installere stick-on støbning. Før du begynder, er et udsnit af loftet testet for at sikre det ikke indeholder asbest.

Prepping væggen

Før den første knalde af maling skraber skal du prep væg for at fjerne den korrekte mængde af tekstur. Slip på et par solide arbejdshandsker, en støvmaske og sikkerhed beskyttelsesbriller til at sikre, at den faldende tekstur ikke kontakte dine øjne eller mund. Måle bredden af kroneformen og bruge dette nummer til at tape off mængden af popcorn loft til at fjerne. Køre et stykke maler tape langs længden af popcorn loftet for at sikre, at ingen uvedkommende tekstur er fjernet. Dette skaber en ren, færdige udseende.

At fjerne Popcorn loft

Dække eller Flyt alle møbler før du begynder processen til fjernelse af. Drapere gulvbelægning med plastik tarp at beskytte det fra faldende tekstur og støtte oprydningsprocessen. Holder en lille maling skraber på en 45-graders vinkel, begynde at skrabe væk popcorn loftet fra den tapede-off område kun. Fortsætte med at arbejde din vej rundt i lokalet, indtil tekstureret loft materiale fjernes helt. Tør ned frisk udsat loftet med en fugtig klud til at fjerne enhver resterende produkt og lade det tørre fuldstændigt, før du fortsætter.

Installation af støbning

Vælg et hjørne for at starte og holde den stick-on kroneformen at sikre den korrekte mængde af popcorn loft er fjernet. Når det er fastslået, eller efter flere tekstur er fjernet, trække væk selvklæbende bagside fra det første stykke af støbning. Tryk på den tacky side mod væg og loft og køre din hånd langs dens længde til at fastgøre den til overflader. Gentag denne proces på alle fire vægge, forlader hjørne stykker indtil sidste. Afslutte processen ved at installere hjørne stykker, som er forud skårne og dannet til at passe.

Andre overvejelser

Total fjernelse af popcorn loftet er en anden indstilling for at forhindre at fjerne for meget tekstur, som vil resultere i en ujævn færdigt look. Følg instruktionen for at fjerne hele loftet, der er fastlagt i det første afsnit. Beskyt dit hjem ved også at fjerne enhver gardiner og dækker forretninger for at forhindre støv fra bosætter sig i stikkontakter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com