Gøre din egen Pellet komfur piedestaler ideer

December 1

Ligesom traditionelle brændeovne skal pilleovne hvile på toppen af støttestrukturer, der er brændbart; ellers kunne gulvet hvor komfuret hviler på blive svedet eller endda fange i brand. Pilleovne, som er typisk mindre end deres brændeovne kolleger, stole på komprimeret bits af affaldstræ--som fra træ mills og møbelproducenter--for deres brændstof. Og mens du kan købe præfabrikerede piedestaler til pilleovne, du kan også lave din egen som en gør det selv projekt.

Underlag materiale

Den centrale struktur en hjemmelavet pellet komfur piedestal skal bestå af en robust, flamme-resistent materiale. En idé er at bruge beton, som du kan oprette ved at blande Portland cement med vand, sand og nogle grus eller knust sten. Mens du kan hælde beton i en støbeform og lad det helbrede-- eller hærde--ind i en singe-stykke piedestal, er en alternativ mulighed at kaste flere konkrete stykker, som du kan derefter binde sammen for at danne den piedestal, ved hjælp af mørtel eller en specialiseret konkrete bonding agent. En anden idé, er som Hearth.com nævner, at bruge cement underlag bestyrelsen for piedestal, specielt sorter, som Underwriters Laboratories (UL) har godkendt. Disse bestyrelser, ligesom WonderBoard og Dura-Rock, består af cement-partikler, der er fæstnet mellem lag glasfiber stof. Du kan nemt skære disse bestyrelser til formen af dit valg ved hjælp af en hobbykniv eller, endnu bedre, en hårdmetal-tippes scribing værktøj og obligation dem sammen med mørtel.

Efterbehandling materiale

Når du har en robust core for din pellet komfur piedestal, vil du sandsynligvis ønsker at dække kedelig, rå udseende underlag materiale med en mere æstetisk tiltalende efterbehandling materiale. Mulighederne omfatter keramiske fliser, som er tilgængelig i en bred vifte af størrelser, farver og stilarter; og mursten, som kan hjælpe med at bidrage til en klassisk, pejs-stil udseende. Stedet for at bruge rigtige mursten, som kan være en smule pladskrævende, kan du bruge faux mursten eller fliser, der ligner mursten. For en mere elegant og naturlige look til din pellet komfur piedestal, bruge natursten som marmor og skifer som efterbehandling materiale. Mens marmor har en blank overflade at funktioner striber af farve, har skifer en kedelig overflade, der er forholdsvis ensartet i farve.

Design

Design af din pellet komfur piedestal kan være så simple eller komplekse som du vil, såfremt det kan sikkert bære vægten af komfuret uden at være udsat for deponering. En idé er at bruge alle afrundede elementer i dit design, i hvilket tilfælde bunden af soklen kan være en stor, flad cirkel, mens den centrale struktur kan være en høj-- og i forhold til base--smalle cylinder. Alternativt kan du oprette en piedestal med en kvadratisk base og en høj, firkantede centrale struktur. For en mere utilitaristisk design, gør en stor, blok-formet piedestal, der ikke har en separat base og centrale struktur.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com