Gøre komprimatorer skade huse?

August 24

Komprimatorer er store maskiner, der bruges til at komprimere jorden omkring huse, fjerne luft rum dybt i jorden og aften ud store dele. Komprimering er en fælles proces, både når konstruere huset og når du arbejder på de omkringliggende projekter som terrasser og indkørsler. De vibrationer, der komprimatorer producerer lægemiddeldistributører kan skade hjem. Kompaktering af jorden kan også have skadelige virkninger over tid.

Vibration

De vibrationer, der komprimator skaber afhænger størrelsen af maskinen. Skaden kan også afhænge af hvor længe det bruges og hvordan tæt på huset det fungerer. Problemet med denne vibration er, at det absorberes ikke kun af jordbunden, men af omkringliggende strukturer, især fundamenter af huse. Denne vibration har potentiale til at forårsage revner i fundamentet vægge og understøtter eller til at uddybe eksisterende skader.

Vibration skader

Vibration skader fra komprimatorer kan være en vanskelig sag. I mange tilfælde boligejere fornemmelse af vibrationer, før det har nogen effekt på huse, og faktiske skade er sjældne. Omstændigheder kan føre til boligejere bebrejde tidligere skader på jord komprimator, selv når skaden allerede eksisterede. Hvis der er en fare for opbygning skader, skal team eller entreprenør ved hjælp af komprimator tage en omhyggelig undersøgelse af omkringliggende huse til diagrammet aktuelle skade, så det ikke kan bebrejdes på komprimator.

Foundation vægt

Mens umiddelbar skade fra vibration effekt er en mulighed, kan de langsigtede virkninger af jordpakning blive endnu værre. Når jorden er komprimeret mod et fundament, der allerede er til stede, tilføjer det vægt til det fundament, øge mængden af jord instituttet skal modstå per kvadrattomme. Dette kan i sidste ende føre til buckling Foundation, et alvorligt problem, der kræver remodeling og yderligere støtte.

Foundation pres

Foundation pres er anderledes end foundation vægt. Når jorden er komprimeret, kan det fælde vand lettere mod fundamentet. Ikke alene kan dette forårsage dræning problemer og fugt skader, men vandet udøver en vægt på sine egne, fører til højere pres og den potentielle fremtidige revner og buckling af vægge.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com