Gorgeous badeværelse idéer

January 19

Gorgeous badeværelse idéer

Mens et badeværelse er et funktionelt rum, det ikke nødvendigvis kræver en utilitaristisk design at mestre funktion over form. Du har mange måder at give dit badeværelse med en følelse af stil og luksus mens stadig herunder alle de funktioner nødvendige for at gøre det en brugbar plads. Hvis du ønsker at designe en virkelig attraktiv badeværelse, fokusere på de materialer, som du planlægger at bruge. At finde de rigtige indstillinger til vægge, kan gulv og bruser surround og kombinere dem med erklæring stykker gøre en dramatisk forskel i det overordnede udseende af rummet.

Glas mosaik brusebad

Glas er en af de dyrere og mere elegant flisebelægning muligheder for dit badeværelse. Men det er tilgængelig i en bred vifte af farver og stilarter, såsom ætset og gennemsigtig, så det er en alsidig design materiale. Dækker din Brusevægge med glas fliser i en mosaik mønster kan oprette en dejlig look til dit badeværelse. Premade mosaik mønstre er tilgængelige på mesh opbakning, der giver nem installation, men du kan også oprette en brugerdefineret mosaik ved at arbejde med mindre stykker af glas fliser. Når mosaikken er installeret, vil det reflektere lyset og glitre under bruser spray for en ægte standout look.

Manipuleret kvarts bordplader

I moderne indrettede badeværelser, kan manipuleret kvarts bordplader tilføje en instant luft af raffinement. Ud over at være yderst holdbart og pletbestandigt, kan kvarts tilbyde en virkelig særpræget udseende, fordi stenen er kombineret med harpiks og farvede pigmenter med en Opret plettet effekt. Det er tilgængelig i en bred vifte af nuancer, så du kan oprette et farveskema til dit badeværelse, som andre countertop materiale ikke kan tillade. Du kan også vælge for at bruge quartz for din bruser surround for at give dit badeværelse et ensartet udseende.

Marmor fliser

Hvis du er på udkig efter maksimal effekt i dit badeværelse design, er marmor fliser et must. Dens glat og regal udseende etablerer straks en luksuriøs følelse, som få andre overfladematerialer kan matche. Det fås i forskellige farver, med hvid, sort, grå, tan og blush er den mest almindelige. Marmor er også udstyret med veining i hele dens overflade, som er normalt lysere farve end resten af flisen og giver interessant dimension. Marmor fliser kan være ganske dyrt, så hvis dit budget ikke tillader dets anvendelse til hele badeværelset, bruge det til surround-bruseren eller bag vasken som en backsplash.

Klo-fod badekar

I stedet for et brusebad stall eller bruser-bad kombination, skal du tilføje en klo-fod badekar til dit badeværelse til elegance faktor og give det en retro føler. Det er en fritstående stykke, så du kan placere det i midten af rummet som et statement piece. Funktionen varemærke i en klo-fod badekar er sin dekorative fødder, hvis detaljer kan tilføje visuelle interesse for dit badeværelse. De fås i støbejern og akryl modeller, så du kan vælge den indstilling, der bedst opfylder dine behov og dit budget.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com