Gorgeous badeværelse Remodeling Idéer

June 17

Badeværelset er et af de mest funktionelle værelser i dit hjem, men det kan også være et af mest kreative. Når du planlægger for et badeværelse remodeling projekt, altid tænke på overordnede temaer--formalitet, uhøjtidelighed, bestemte epoker eller steder-- og brug dette tema til at guide hvert element. Husk på grundlæggende: alle materialer skal være lidt fugt-resistente og let at rengøre, og du har brug for masser af lys.

Bibliotek Look

Normalt, træ er ikke det bedste materiale til brug i et badeværelse, fordi det ikke fugt resistent. Men hvis forseglet korrekt, træ kan arbejde på væggene og andre steder hvor der ikke vil være direkte vand - hvilket betyder en bibliotek motiv er muligt for din bathoom. Se på billeder af klassiske hjem biblioteker og bygge i disse elementer: rige mørkt træ, stærkt tilsløret og poleret, skåret i hævet firkantede paneler på væggene og omkring badekar og forfængelighed; en dyb grøn marmor gulv; en lille pejs med en læsning stol ved siden af. For stativ over du oprettet forfængelighed, en lys med en transluscent grønt glas skygge over det.

Rustik Chic

Rustikt, land look er meget populære lige nu, og egner sig til en masse ideer i badeværelset. Start med af rå sten tilework på vægge og gulve, i naturlige grå og hvide. Find en forfængelighed forvitret, ru-hugget, umalet træ (tætning det godt med flade polyurethan at beskytte mod fugt), toppet med en voldsramte kobber vask skål sidder på toppen af forfængelighed. Bruge store træ eller faux-wood ru loftsbjælker. Placer en gammeldags balje i midten af rummet (nødlidende kobber hvis du kan finde den, hvis ikke, så en gammel clawfoot model) med en høj cirkulære badeforhæng hængende over det og en overdimensioneret raincap.

Ultra-moderne

For en moderne, ren, bevidst skarp udseende, skal du bruge meget straight hvid eller lys grå keramiske fliser til gulv og vægge. Få en rustfrit stål håndvask og væg-monteret rustfrit stål toilet, og bruge mere rustfrit stål til at trimme ud spejlet. Installere masser af lyse forsænket belysning overhead. Springe over karret, og bygge en bruseniche af glas sort. Placer brusebad indgangen til siden af rum, rundt om et hjørne, så du kan holde det doorless uden sprøjt vand ind i rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com