Gourmet køkken idéer

April 24

Gourmet køkken idéer

Gourmetkøkken er en kok milieu. Det er en sofistikeret blanding af stil og effektivitet bidrager til de kulinariske kunst. Gourmetkøkken er også et omdrejningspunkt for aktivitet hvor venner og familie samles for at nyde fine fødevarer og hinandens selskab. Dit køkken skal tage højde for dine kunstneriske evner og afspejle din egen unikke karakter samt.

Flow

Gourmet kok tilbringer timer i køkkenet skaber retter og underholdende gæster. Om plukning en kvist rosmarin fra en urt pot, behov åbne en flaske vin eller basting et par af Cornish høns, en kok plads til at nedslå om uden hindring af forhindringer. Tag en lang kig på dine arbejdsstationer og se, hvis de tjener du godt. Skiftende apparater, kan borde, reoler eller endda skuffe indholdet gøre en forskel i hvor godt dit køkken flyder.

Opbevaring

For at holde de kreative safter flyder, har alt ved hånden. Investere i kvalitet kabinet med smart opbevaring komponenter. Det giver dig mulighed at fokusere på din madlavning i stedet for rodede gennem skabe og skuffer for at undvigende ingrediens eller køkkenredskaber. Åbne hylder, øer, hængende racks, plade stativer, cubbies og skuffer med dividers er nem at implementere ideer til opbevaringsløsninger.

Apparater

Store apparater er de kluntet arbejdsheste i en travl køkken. Hvis de ikke er summende langs, er ej heller din gastronomiske kreationer. Vælg din forrevne hjælpere med henblik på fremragende service i stedet for charme. Køleskabe, komfurer, ovne, opvaskemaskiner og dræn bør stå op til en gourmet kokken tunge krav. Ved hvad du behov (seks brændere eller fire) og hvad du faktisk bruger. Modstå aptering dit køkken med alle de nyeste gadgets og små apparater. I stedet Vælg kvalitet frem for kvantitet.

Overflader

Hvis store apparater er dyrene på din gourmetkøkken, derefter er overflader din skønheder. Nogle skønheder, er imidlertid høj vedligeholdelse. Beslutte, hvor meget besvær du er villig til at affinde sig med, før du forpligter dig til et langvarigt forhold med din bordplader og gulv. Der er et utal af muligheder i køkkenet branchen for bordplader: granit, sten, træ, laminat, metal, marmor og selv beton. Sammenlign holdbarhed, fordele og ulemper. Der er mange muligheder for gulvbelægning samt. Sten, har keramik, træ, bambus og vinyl deres individuelle funktioner. Vægge, også bør være i stand til at holde op under et angreb af sprøjtede supper og saucer. Effektive materialer til vægflader omfatter maling, tapet, fliser, mursten, sten eller metal. Bare holde i sindet omkostninger, vedligeholdelse og installation.

Belysning

Tre typer af belysning er afgørende i et gourmetkøkken. Generel belysning giver dig den belysning, du har brug for en travl køkken. Det er afgørende for grundig rengøring og grave i de mørke afkroge af dybe kabinet til sjældent brugte ting. Opgave belysning taler for sig selv. Overalt du udfører en opgave, du har brug for et lys. Vask, komfur, pantry og prep områder er de mest kritiske områder. Atmosfære belysning, også spiller en rolle i gourmetkøkken. Det er perfekt til rolige samtaler, midnight noshing eller dele vin med dine gæster, mens stegen hviler på brættet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com