Grænsen ideer til en teenagepige væg

July 27

Grænsen ideer til en teenagepige væg

Når dekorere en soveværelse, er det ofte de mindste detaljer, der hjælpe med at samle udseendet. En væg grænsen kan straks omdanne udseendet af et værelse ved at tilføje farve, tekstur eller et temaelement. Hvis du er udsmykning til en teenagepige, kan det være en udfordring at finde en grænse design, der appellerer til hendes smag. Vælge mellem flere fed, finurlig indstillinger og tilpasse dem til at passe den pågældende pige, så hun ender med et design, som hun kan lide.

Stencils

Stencils er en alsidig måde at skabe en ramme for din teenagedatter værelse. De kommer i mange forskellige mønstre og former, så vælg et design, der passer til hendes personlighed og rummets indretning. En enkel stribet eller prikkede grænsen er et sikkert valg, men en mere detaljeret design, denne store grafiske blomster eller en tribal-inspireret band, en dristigere indstilling. Sætning stencils tillader dig at oprette en kant af inspirerende ord, talemåder eller citater, at din datter nyder.

Guld eller sølv blad

Hvis din datter foretrækker en mere glamourøse, prangende look, bruge guld eller sølv blad til at oprette en grænse for hendes vægge. Bestemme, hvor bred kant og spore en retningslinje langs væggene for at placere bladet. Anvende en olie-baseret dimensionering produkt for at overholde blad firkanter, og brug en lille børste til at udjævne dem på plads. Fortsæt rundt væggene indtil du har dækket hele grænseområdet med guld eller sølv blad. Overlap blad firkanter, så den nøgne væg under ikke er udsat. Når bladet har eksisteret i ca. 24 timer, bruge din børste til at fjerne enhver løs partikler til en pæn glat udseende.

Postkort

Til en teenagepige, der nyder at rejse, kan en funky kant af postkort en farverig tilføjelse til hendes værelse. Postkort, at din datter er blevet sendt over årene er ideelle materialer til grænsen, men vintage postkort fra byer, hun er interesseret i at besøge kan blive endnu bedre muligheder. Hvis du vil oprette en pæn kant, Sørg for, at alle postkortene er den samme størrelse. Som med bladguld, kan det hjælpe at blyant i en retningslinje til at hjælpe med placeringen. Overholde postkort til væggen med en decoupage produkt og forsegle dem på plads med en anden frakke. Hvis du er bekymret over at fjerne kortene i den fremtidige, decoupage dem på stykker af krydsfiner, der er blevet beskåret til størrelse for grænsen og montere boards til væggen.

Perler

Din teenagedatter muligvis påskønne forskønnet udseendet af en beaded væggen grænsen i sit soveværelse. Ved hjælp af perler til en grænse kan du tilføje en tredimensionel effekt til vægge til en virkelig iøjnefaldende look. Besøg din lokale håndværk butik for at finde perler i farver der matcher resten af rummets indretning, men det er bedst at vælge perler med en flad ryg, fordi de overholder lettere. Prøv at bruge perler sammen med stencils til at tilføje blikfang, eller oprette en fri-form mønster fra perler alene på et stykke krydsfiner, som du kan montere på væggen. Sørg for at bruge en lim, der tørrer klar så det ikke er synlige, når du hænger grænsen brikker på plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com