Græs, der har bør for lidt vand

April 29

Græs, der har bør for lidt vand

Når du vælger en type græs græsplæne eller græs, er det vigtigt at være opmærksom på kravene vand nødvendig for at opretholde en sund og attraktiv tørv. Flere sorter af græs er tørkeresistente. Nogle sorter af græs kendt for deres tørke resistente kvaliteter er buffalo græs, zoysia græs, perrenial rajgræs, Svingel græs og fine Svingel græs.

Buffalo græs

Buffalo græs er en græs græs, der er hjemmehørende i områder af Texas, Montana og andre Great Plains stater. Det har en tolerance over for langvarig tørke. Det vokser fra 8 til 10 inches høj. Denne græs har en kort optræden med lavtvoksende, krøllede blade. Buffalo græs er også tolerante over for ekstreme temperaturforhold og vokser godt i tung lerjord. Tidlige nybyggere byggede huse fra sod af buffalo græs.

Zoysia græs

Zoysia græs er en varm sæson græs, der blev indført til USA fra dele af Sydøstasien. Det er almindeligvis kaldes Manila græs. Denne græs, når der holdes til et low-cut trim, gør en attraktiv græsplæne. Zoysia græs bruges til græsplæner, atletisk felter, parker og golfbaner. Græs gror godt i moderate skygge. Blad græsstrå zoysia er glatte og har en skarp punkt. Selv om zoysia græs er tørkeresistente, er lejlighedsvis vanding nødvendige i de tørre vintermåneder at holde græsset sund.

Flerårig rajgræs

Flerårig rajgræs har en spids med vener på toppen af sine blade. Det er almindeligt anvendt på sportspladser på grund af dens tolerance over for høj trafik brug. Denne græs er tørkeresistente sine dybe rodsystem. Slåning anbefales til flerårig rajgræs, når det når frem til mellem 2 og 3 inches. Plæneklipperen vingerne bør holdes skarpe til at skære igennem de hårde bladene af græs. Flerårig rajgræs er en kortlivet flerårig græs på grund af sin mangel på kolde tolerance.

Svingel

Svingel er en anden tørkeresistente græs med et dybt rodsystem, almindeligt anvendt for plænen græs og sportsbaner. Bladene er mere groft end dem af flerårige rajgræs og har en god trafik tolerance. Denne græs er skygge tolerante og har nogle problemer med insekter eller sygdomme. Slåning kan anbefales når græsset når mellem 2 og 4 inches.

Fine Svingel

Selv om fine Svingel er tørkeresistente, tåler det ikke ekstreme varme forhold, ofte går hvilende i varme sommermåneder når temperaturer klatre i 90 's. Denne græs er betragtes som lav vedligeholdelse, fordi det har lav nitrogen krav og vokser langsomt. Med ordentlig pleje, kan fine Svingel producere en tæt, høj kvalitet tørv. I modsætning til flerårig rajgræs og Svingel tåler fine Svingel græs ikke høj trafik.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com