Græs, der vokser i tætte skygge

January 26

Græs, der vokser i tætte skygge

Nogle græsser vokser i tætte skygge, med de fleste bukke under for dårlig vækst på grund af mangel på lys eller forskellige sygdomme, der opstår mere ofte i skygge områder. Nogle arter ikke kun vokse, men trives i sådan et sted, men.

Fine Svingel

Fine fescues elsker skygge og vokser bedst i tørre steder, behøver ikke mere end halvdelen tommer vand pr. uge. Fine Svingel græs klarer sig dårligt, når de udsættes selv moderat mund trafik, en mulig ulempe i hjem plænen.

Bluegrass

Både supina og ru bluegrass sorter trives i tætte skygge, med supina viser den største tolerance. Bruge bluegrass, hvis de planlagte plantningsområder giver fugtige jordbundsforhold. Disse græsser spredt sig hurtigt og danner en tyk tørv hvis opretholdes i en højde af ca 2 1/2 inches, ifølge University of Wisconsin udvidelse hjemmeside.

Blander

Prøv en blanding af flere arter akklimatiseret til skyggefulde steder for den bedste beskyttelse mod svagheder af visse turf græsser. I tørre områder, starte med en base af halv fine Svingel græsfrø. Sænke beløbet til 40 procent eller mindre i fugtig jord, erstatte med bluegrass kultivarer.

Tips

Græsser vokser i skygge stadig udføre bedst når de udsættes for i det mindste filtrerede sollys. Webstedet Nebraska Universitet forlængelse tyder på beskæring træer til at give mindst begrænset lys eksponering, samt overvejer buske eller jordbundsdække som et alternativ til disse områder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com