Græs larver

June 8

Græs larver

Larver har altid været kendt for at fodre på forskellige træer og planter. Dog kan visse larver også forårsage omfattende skader til græsplæner. Disse larver er kendt som græsplæne larver og kan gøre, at have en smuk yard ganske vanskeligt, hvis ikke holdes under kontrol.

Stribet græs Loopers

Stribet græs looper er en lang, tynd larver, som sløjfer som en Tommelang orm som det gennemgår. Disse larver har to par ben. De kan være fløde eller sort i farven med en lys, tynd stribe ned deres ryg, samt flere på deres hoved. De kan æde højt græs og mindre buske. Voksen stribet græs looper har gul-brun vinger dækket i linjer og steder.

Tropiske Sod Webworm

Disse larver er grålig-grøn farve med brune pletter på hvert afsnit af deres krop. De er den mindste af alle græsplæne larver. Larverne pupates på jorden overflader eller strå. Ved modenhed bliver de tan eller grå møl, der ikke yderligere skade græs.

Den brændende Skipper

Fyrig Skipper larve er meget unik. Det har en sammensnøret hals bag sit sorte hoved. Dens krop er tyk og dækket med småsten hud og små børster. Æg af disse larver er lagt under enkelt græsstrå. Disse larver forpupper i thatches i små kokoner, der er lavet af planterester. Når den når voksenalderen, bliver fyrig skipper en stor gul sommerfugl med brune og orange markeringer.

Fall hær orm

Fall army worm caterpillar kan være brun eller grøn med fire par ben på maven. Lyse striber og mørkere pletter vises på larverne som de vokser. En lys farvet "Y" kan ses på forsiden af deres hoveder. Disse larver forpupper i jord. Æggene er lagt i græs knive i grupper af 50 til 150 hver. Denne larve bliver en grålig-brun møl på modenhed.

Kontrollerende græs larver

Græs larver kan tømmes ved at blande op til 5 gallon vand med opvask flydende og gennemvædning området de er placeret i. Hvis dette ikke slippe dem helt, kan det være nødvendigt at bruge kommercielle pyrethroider eller orthenes, der sælges i haven butikker. Plænen skal behandles ved det første tegn på nøgne pletter i græsset til at forhindre yderligere skader.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com