Græs Type og plante tid for West Pennsylvania

November 9

Græs Type og plante tid for West Pennsylvania

En række af græs vokse godt i det vestlige Pennsylvania. Fire af de mest almindelige græsser er Kentucky bluegrass, flerårig rajgræs, Svingel og orchard græs. Generelt, græsser kan være seedet fra tidligt forår til sent efterår, afhængigt af slags græs.

Kentucky Bluegrass

Kentucky bluegrass er en glat, mørke grønne græs tilpasset til de kolde vintre i det nordøstlige USA. God dækning, Kentucky bluegrass bør plantes i sensommeren eller tidlige efterår, men det kan også plantes i det tidlige forår, mens frost er stadig på jorden.

Flerårig rajgræs

En anden cool-sæson græs græs, flerårig rajgræs har en lang vækstsæson og generelt vender tilbage år efter år, fordi det kræver en hvilende sæson. Flerårig rajgræs bør plantes i foråret eller sommeren, men udfører ikke så godt i Pennsylvania som andre græsser.

Svingel

Svingel er en græs ofte bruges i bevaring, fordi det danner sod. Ikke desto mindre, det er godt egnet til Pennsylvania klima og passende for enge og græsplæner. Svingel er også tørke resistente, og bør plantes i foråret eller sensommeren.

Orchard græs

Orchard Græs gror godt og hurtigt i det vestlige Pennsylvania. Orchard græs er mere tolerante over for varme og tørke end Kentucky bluegrass og flerårig rajgræs, men brug veldrænet jord. Orchard græs bør plantes i foråret eller sommeren, men før midten af August.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com