Græsplæne behandling for en loppe angreb

March 4

Græsplæne behandling for en loppe angreb

Lopper kan være farlige for mennesker og kæledyr. Loppen dræbe processen går ud over drab lopper i hjemmet og på pet, men skal videreføres på plænen. Dette omfatter græsplæner af ikke-kæledyrsejere på grund af de lopper, der er fremsendt af herreløse katte og hunde. Lopper på græsplænen kan hurtigt komme ind i huset gennem mund trafik og potentielt bide mennesker, hvis der er ingen kæledyr.

Farer af lopper

For kæledyr, kan lopper være en fatal parasit grund lopper kost af blod. Et overskud af lopper kan føre til blodmangel og potentielt død. En mindre loppe angreb kan medføre sløvhed og en dårlig appetit. Derudover kan loppe bider blive smittet, forårsager pet eller person til at blive syg. Nogle kæledyr og mennesker er allergiske over for loppe spyt og dette kan forårsage en alvorlig hudinfektion, potentielt åbning enkelt op til øget infektioner. Lopper kan også overføre bændelorm. I sjældnere tilfælde, kan loppe skadedyrsangreb forårsage alvorlig sygdom til at strejke, som i tilfældet med den sorte pest.

Betydning af behandling af alle kilder

Befri loppe angreb i hjemmet og på pet kan dramatisk reducere risikoen for en alvorlig loppe angreb på dig eller kæledyret. Men når dit kæledyr går uden for at lindre sig selv eller du klippe din plæne, haven eller sidde udenfor, lopper kan ride tilbage i hjemmet. Dette kan ske ved at opsamle voksen lopper eller loppe æggene. Behandling af plænen samtidig behandling af hjem og kæledyr kan fjerne dette potentiale.

Typer af græsplæne behandling

Der findes mange forskellige typer af loppe græsplæne behandling. De fleste typer tillade til loppe behandling anvendes ved hjælp af en haveslange. Du kan også finde små flasker af græsplæne loppe killer konstrueret til meget små græsplæner eller stueplanter. Der er nogle pumpe stilarter af loppe killer, selv om disse ikke er så effektive. Det er meget vigtigt at følge anvisningerne på plænen behandling container til at sikre korrekt anvendelse og distribution. Ikke efter den passende skik kan gøre produktet ineffektive.

Sikkerhedsproblemer

Nogle sikkerhedsmæssige betænkeligheder kommer med brug af en græsplæne loppe spray. Den største bekymring er tendensen til kæledyr at spise græs. Når en pet spiser græs, der er blevet behandlet for lopper, indtager det toksin. Dette kan gøre pet syge eller potentielt dø. En anden bekymring er, at børn kan spille i plænen og derefter vaske deres hænder før et måltid. I dette tilfælde skal barnet kunne indtage toksin og kan blive syg. Det er meget vigtigt at holde kæledyr og børn fra græsplænen for taletid på plænen behandling pakke. Hvert produkt kan have en anden tidsperiode, så sørg for at tjekke det hver gang, du bruger produktet.

Ringe i professionelle

Hvis du er i tvivl med hensyn til anvendelsen eller effektiviteten af et produkt, kan kræver en græsplæne professionel være nødvendig. Disse fagfolk kender og forstår de mest effektive måder at slippe en græsplæne af lopper med det mindste beløb af indvirkning på miljøet og mindst risiko for dem i hjemmet. En professionel vil også efterlade en lille tegn til at angive andre at græsplænen er blevet behandlet, og at de bør ikke lade børn eller kæledyr på græsplænen.

Ingen hurtige løsninger

Mens de fleste loppe sprays dræber voksen lopper, dræbe ingen loppe sprays pupper. Dette betyder, at du vil se lopper i græsset i en periode efter den oprindelige loppe behandling. Det betyder ikke, at behandlingen ikke virkede, fordi voksen lopper vil dø kort efter kontakt med agenten. Men nogle loppe æg og larve og alle pupper dræbes ikke og kan henvende sig til voksne lopper. Gentage en behandling hver 14 og 30 dage vil bidrage til at mindske og i sidste ende fjerne lopper.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com