Græsplæne behandlinger for ukrudt i marts

October 25

Græsplæne behandlinger for ukrudt i marts

Bredbladet årlige ukrudt henbit, Fuglegræs, Pileurt, plettet Vortemælk, Portulak og Ærenpris gøre deres første optræden i år ved udgangen af marts. Crabgrass, goosegrass, årlige bluegrass og rævehalen er årlige græsser, der betragtes som ukrudt i græsplænen græstørv. Ukrudt opstår hvor der er bare pletter, hvor jordbunden er alt for komprimeret, og hvor ugunstige forhold svække græsset. Viden om livscyklus og vækst vaner af særlige ukrudtsarter er en vigtig del af græsplæne forvaltning.

Inspicere plænen

Tidlige forår er en god tid til at inspicere græsplæne til aktivt voksende ukrudt. Ukrudt danner habitater, vokser i de samme områder hvert år. Crabgrass, som har bør for lys for at spire, er fundet, hvor græsset vokset tynd. Årlige græsklædte ukrudt er stærke konkurrenter til græs planter og skal kontrolleres i det tidlige forår. Høj slåning stunts græsklædte weed vækst, men en pre emergent herbicid forhindrer dem i at få en start på alle.

Økologisk pre Emergent Weed behandling

Corn gluten mel pre emergent herbicid kan spredes på plæneområdet. Det kræver vand for at begynde den kemiske proces, der forhindrer ukrudt vækst. Ukrudt kan spire, men er ikke i stand til at etablere en pælerod vokser. Det indeholder 10 procent kvælstof, som er et næringsstof løft til turf grass planter. Corn gluten mel pre emergent herbicid er ikke-giftige for mennesker og miljø og forurener ikke grundvandsforsyninger.

Syntetisk Weed kontrol behandlinger

Syntetisk pre emergent weed kontrol behandlinger omfatter Betasan, Surflan, standser og krabbe-ex. 1 marts er måldatoen for anvendelse af disse typer herbicider i tempererede sydlige og vestlige klimaer. Crabgrass frøene spire når jorden temperaturen stiger til over 50 grader Fahrenheit. Weed forskere anbefaler anvender en pre emergent herbicid, når jordens temperatur på 1 tomme dyb når 52 grader Fahrenheit. Syntetiske herbicider har etiketten advarsler for sikkerhedsforanstaltninger, der skal følges. Syntetiske kemikalier kan skade kæledyr og børn og forårsage skader på miljøet.

Forebyggende ukrudtsbekæmpelse

Høj slåning forhindrer ukrudt vækst. Den voksende punkt for ukrudt er nær toppen af planten. Høj klipning fjerner ukrudt blomster og frø hoveder. Hyppig slåning forhindrer eller reducerer frøproduktion i mange ukrudtsarter. Græsplæner, der er vandede dybt, men sjældent har færre ukrudt. Gøde plænen i foråret feeds ukrudt samt græs, så befrugte i efteråret kun. Modne kompost bruges som gødning feeds jorden og giver en langsom frigivelse af de 17 næringsstoffer nødvendigt at holde græs, sunde og stærke nok til at konkurrere med ukrudtet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com