Græsplæne & græs problemer

November 19

De fleste græsplæne og græs problemer stammer fra forkert kulturelle praksisser eller miljømæssige faktorer. Det er vigtigt at løse disse problemer, hvis du ønsker at dyrke frodige grønne grønsvær. Gartnere har mulighed for at ændre deres havearbejde praksis for at se om græsset forbedrer eller renovere hele plænen. Renovering betyder at dræbe de eksisterende græs og genbeplantning med sod eller græs frø. Planlæg at renovere cool sæson græs i efteråret og varme sæson græs i foråret.

Kulturelle praksisser

Ordentlig gødskning kan forhindre græsplæne problemer. Gartnere skal vente på deres græs til at komme ud af vækstdvale at befrugte. Timingen af dit græs grønnere op afhænger af typen græs du vokser. Cool sæson græs starter voksende i efteråret, der henviser til, at varme sæson græs begynder voksende i foråret. Befrugtende for tidligt tilskynder weed vækst, fordi kraftigt voksende ukrudt absorbere næringsstoffer hurtigere end langsomt voksende græs. Derudover konkurrerer ukrudt med græstørv for luft, sol og jordens næringsstoffer, som kan forårsage tyndere græs.

Miljømæssige faktorer

Miljømæssige faktorer såsom svampesygdomme og skadedyr kan ødelægge små områder eller hele plænen. Græsplæner, der har tykke thatch lag over 1/2 tomme dyb give et gæstfrit miljø for sygdomme og insekter, ifølge University of Wisconsin. Stråtag er en naturlig ophobning af levende og dødt organisk materiale i mellem græs og jord. Brug en magt dethatcher til at fjerne strå, når din græs er begyndt voksende fjerne thatch bygge op. Forkæl din græsplæne sygdom med fungicid kemisk formuleret til at stoppe spredningen af svampesporer. Også, inspicere plænen for skadedyr, efter du har fjernet lag af stråtag. Skadedyr såsom hvide larver kan ses i jorden. Anvende et pesticid til at dræbe græs-spise skadedyr findes i jord eller græs knivene.

Græs udvalg

Vælge den rigtige type af græs til at vokse din klima og for mængden af sollys i gården. Cool sæson græs typer som rug græs, blå græsser og fescues er typisk dyrket i de nordlige regioner i USA. Varme sæson græs typer såsom Bermuda, St. Augustine, zoysia, bahia og buffalo er vokset i de sydlige dele af USA. Undgå voksende visse græs typer, såsom Kentucky bluegrass, i skyggen. Brug supina bluegrass, chewings Svingel, hårde Svingel, zoysia eller St. Augustine græs i skyggefulde steder i gården.

Renovering

Renovere din cool sæson plæne fra marts til September, eller din varme sæson græsplæne April til juli, som anbefalet af Colorado State University. Fjern den eksisterende græsplæne med et ukrudtsmiddel, der indeholder glyphosat. Fjerne den døde græs med en dethatcher. Gælder en igangsætter gødning for plænen, og arbejde gødningen i de første 4 til 6 inches af muld. Installere sod eller distribuere græsfrø. Holde plænen fugtig i to uger til at støtte rodudvikling eller spiring.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com