Græsplæne Hydroseeding ingredienser

November 5

Græsplæne Hydroseeding ingredienser

Hydroseeding er et landskab teknik til dyrkning af nye græsplæner. Det drejer sig om blanding af græsfrø med flere andre ingredienser i en tank før du anvender blandingen på jorden gennem en højtryksslange. Hydroseeding omkostninger omkring 1/3 mindre end sod og det kræver mindre vanding. Men det er dyrere end broadcasting plain frø. University of California anbefaler denne metode for store eller svære at nå områder.

Frø

Hydroseeding frø, er for det meste de samme, du bruger til at dyrke en græsplæne af traditionelle metoder. Områdets klima og den lokale jord vækstbetingelser bestemmer, hvilke arter og forskellige vil trives. Men ifølge Fairway Greens, et landskab selskab, St. Augustine og tiff Bermuda græs er to typer, der ikke bør anvendes til hydroseeding.

Gødning

Hydroseeding virksomheder beslutte hvilken gødning til at bruge. En entreprenør kan vælge en gødning høje fosfor, mens en anden bruger har kvælstof, fosfor og kalium i lige forhold. Det er vigtigt, at det valgte produkt har en track record som starter gødning, øger græs frø spiring.

Barkflis

Hydroseeding muld er som regel lavet af træ fiber, men nogle gange det er blandet med papir. Barkflis beskytter frøene og bevarer fugt for at holde dem fra udtørring periode spiring.

Vand

Vand bærer blandingen gennem trykluftslangen og det irrigates frøene. Barkflis også absorberer noget af vandet, at reducere fordampning. Frøene indlejret i barkflis resten i en fugtig medium, hvilket resulterer i hurtig spiring.

Tackifier

Tackifier er en limning agent, der binder til frø og barkflis, holder dem på plads på jordens overflade. Denne ingrediens holder vind og regn fra bærer væk frøene. Tackifier producenter gør både syntetiske og naturlige tackifier.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com