Græsplæne kunstvanding behandlinger

March 24

At holde en græsplæne ser sit bedste kræver regelmæssig vedligeholdelse, der kan omfatte slåning, gødskning og -i nogle tilfælde--kunstvanding. Kunstvanding henviser til processen for at levere vand til planter eller specifikke områder af jord: det mål er at supplere regn og andre naturlige vandkilder for at forbedre plante vækst og sundhed. Kunstvanding behandlinger er især vigtigt i regioner med varme, tørre klimaer.

Behandling typer

Der er tre vigtigste behandlingsmuligheder for kunstvanding græsplæner: sprinkleranlæg, drypper og sive, og automatiske systemer. Sprinkleranlæg er de billigste muligheder og de mest populære til beboelsesformål. Dog kan skulle tænde sprinklere og slukke på passende tidspunkter være upraktisk. Desuden fordamper meget af det vand, der sprinklere kaste op i luften, at gøre sprinkleranlæg ineffektive. Drop og sive systemer, derimod levere vand underground via en serie af rør eller rør. De giver mulighed for mere præcis vanding, og ifølge University of Kentucky, udnytte ca halvt så meget vand som sprinkleranlæg. Automatiske vandingsanlæg er moderniseret versioner af drop og sive systemer. Ud over at levere vand under jorden, opererer de automatisk på timere, så du kan planlægge behandlinger på bestemte tidspunkter.

Når at overrisle

Mens automatiske vandingsanlæg er praktisk, kan de potentielt føre til uretmæssig græsplæne kunstvanding praksis. Som University of Kentucky noter, skal græsplæne vanding ikke planlægges vilkårligt, som leverer vand hver dag eller hver anden dag - som du kan være fristet til at gøre med et automatisk system. I stedet, overrisle når plænen kræver det. Flere faktorer vil advare dig om hvornår en græsplæne behov mere vand, herunder græs at dreje en blålig-grå farve, tør jord og fodspor tilbage i græsset i længere perioder.

Mængde

Målet med en græsplæne kunstvanding behandling er våd rodzonen af græsset. Dette kan normalt opnås ved at jævnt distribuere om 2/3-tommer vand til plænen. Holde styr på vand mængder, integrere et straight-kant målebæger eller panorere i plænen til at samle vand. Efter en kunstvanding behandling, sonde overfladen af græsplæne til at sikre, at du har givet vand nok. Ideelt, jorden vil være våde omkring 3 til 4 inches ned, men ikke dybere.

Over vanding

Anvende for meget vand kan have negativ indvirkning på plænen. Påvirker omfatter et tab af næringsstoffer i jorden, et fald i ilt niveauer omkring Græsrødder, et fald i længden af Græsrødder og en forøgelse af ukrudt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com