Græsplæne & muldvarp behandling

December 24

Muldvarpe kan skabe ravage på en rangerbanegård af grave gravhøje og forstyrre vegetation. Disse skadedyr foretrækker normalt at oprette tunneler i sandet eller løs jordbund. Hvis du ser et muldvarpeskud, kan du være sikker på der er mere, fordi modermærker grave både overfladisk og dyb tunnel systemer. Forlader din muldvarp problemet løse sig selv kan medføre forlis områder i din værftet. Find ud af hvad du kan gøre for at slippe din værftet af modermærker.

Sådan Spot en muldvarp

Muldvarpe vokse mellem fem og seks inches i længden. De har små øjne, er dækket med pels og har korte fødder med kløer. Gary L. Comer, Jr og Amanda D. Rodewald i Ohio State University, typisk tre typer af modermærker griber ind på en gård: behårede-tailed muldvarpen, Star - rødnæsede mole og den østlige mole. Selv om modermærker spiser insekter, ikke planter, kan deres tunneler ødelægge rodsystemer og underjordiske rør i værfter. Se dig omkring dine hårdt for små huller og dynger af snavs. Hvis du trampe på tunnelen og det er repareret inden for et par dage, ved du, du har at gøre med en aktiv muldvarp koloni.

Muldvarp behandling

Der er mange metoder boligejere kan bruge til at frastøde modermærker. Nogle metoder, såsom oversvømmelser deres huller eller anbringelse skarpe materiale omkring deres tunneler, vil ikke arbejde for vedvarende modermærker og kan ødelægge din værftet. Giftstoffer bruges til at slippe af modermærker er ikke blot umenneskeligt, men kan forårsage skade på andre ikke-truende dyreliv. Hvis du slippe af med fødekilde flytte kolonien på et andet område. Muldvarpe som at spise larver. Det bedste tidspunkt at dræbe larver er om sommeren, når deres unge rugeæg.Behandle larver i deres udklækning tider mellem 1 August og September 15, med insekticider indeholdende enten imidacloprid eller halofenozide.

Plante skunk liljer i din værftet. Blomster og pærer af disse planter producerer en dårlig lugt, der frastøder modermærker. Ligeledes, hvidløg kan være plantet for at gøre din værftet mindre behageligt at en muldvarp.

Diffusere en muldvarp

Find en aktiv muldvarp tunnel og grave et hul gennem tunnelen. Lave hul stort nok til at passe en kaffe dåse eller krukke. Sted et par af regnorme i bunden af dåsen til at lokke muldvarpen. Pack snavs omkring kan. Placer en lille tarp over hullet til at holde ud af sollys. Tjek din fælde et par gange om dagen for muldvarpe. Når du finder en muldvarp, Læg et låg over dåsen eller tryk ned af tarp og sikker med en elastik. Gå ind i et felt eller et skovområde at indstille muldvarpen gratis. Mens denne metode kan virke besværligt, få du tilfredsstillelsen at befri din værftet af muldvarpe ved hjælp af en human måde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com