Græsplæne skadelige insekter

November 17

Græsplæne skadelige insekter

Græsplæner, der oplever en skadedyrsangreb udstiller en række tegn på dets sundhed falde, herunder gulfarvning græs vinger, bare pletter, græs udtynding og døde pletter. Hvis venstre ubehandlet, døde pletter kan sprede kan en du mister din hele værftet. Det er afgørende for gartnere til at bestemme, hvilken type insekt wrecking ravage på deres græsplæne.

Armyworms

Armyworms er larver foder i bunden af græs vinger. Gartnere kan se i August eller oktober udtynding græs eller store patches af døde værftet områder. Du kan finde disse skadedyr, gennembløde en 1 kvadratfod område med vandslange. Kig til grønne, grålig eller brun 2-tommer larver at dukke op. Hvis mere end tre larver emerge, gælde din plæne et pesticid. Du kan også vågne op tidligt for at se hvis der er brunlig møl flyver omkring dit græs som de ses nemt i de tidlige morgener.

Hvide larver

Hvide larver spiser på rodsystemer af græs, der forårsager turf til at dø. I virkeligheden, kan gartnere opløfte græs som tæppe efter hvide larver har poleret off deres rødder. Med en spade, skal du skære et 1/4 kvadratfod af plænen. Tæl, hvor mange larver er i din græsplæne prøve. Hvis der er mere end to til tre, skal du anvende et pesticid til værftet. For en lille eller milde skadedyrsangreb, gartnere skal overseed deres døde områder.

Sydlige Chinch Bugs

Sydlige chinch bugs angribe græsplæner fra marts til November. Du kan identificere disse skadedyr af deres 1/8 til 1/10 af en tommer sort organer, skinnende hvide vinger og orange-farvet nymfer. Disse insekter forårsage døde pletter af græs, der vokser over tid. Dybest set, når bugs har spist en klinge, de går til den næste nærmeste dem. Du kan behandle din græs med et insekticid hver to til tre måneder. University of Florida udvidelse viser, at det kan tage op til 5 programmer til at fjerne deres befolkning.

Sod Webworms

Sod webworms er faktisk et par forskellige arter af larver, der angribe græsplæner. Græsplæne skader begynder i foråret og forårsager døde pletter af græs vinger. For at finde sod webworms, se gennem din græs til grønne pellets af ekskrementer af larverne. Du kan også se orme, der er 3/4 af en tomme i længde og tan farvet. Pesticider, der anvendes mod disse skadedyr bør anvendes i den sene eftermiddag når larverne spiser.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com