Græsplæne Sprinkler justeringer

September 8

Græsplæne Sprinkler justeringer

Græsplæne sprinklere kommer i forskellige former og størrelser. Fælles modeller omfatter indvirkning, rejser, soaker og rotor sprinklere. En indvirkning sprinkler indeholder en vedhæftet spike, så den kan indsættes i jorden hvor som helst du ønsker. En omrejsende sprinkler følger stien til en vedhæftet vandslange og er selvkørende af vandtryk og roterende arme. En soaker sprinkler sprøjter i én retning og er installeret i jorden. Rotoren sprinkler er også installeret i jorden, men er skjult og popper op, når det aktiveres af en sammenhængende timer.

Virkningen Sprinkler

Kast eller vand projektion vifte af åen kan justeres ved at dreje diffusoren skrue eller ringe på toppen af spray hovedet. Drej skruen eller ringe med uret for at forkorte projektion vifte af 25 procent og producere dug. Drej skruen eller ringe mod uret for at gendanne den. For at justere området rotation, kraver flip tur pin ned og justere de to tur omkranser basen. Flytte tur halsbånd i tråd med de højre og venstre kanter af området vanding. Flip pin producerer helt op til en 360-graders rotation vifte.

Rejser Sprinkler

Rejser sprinkler stien er manipuleret ved at lægge de vedlagte vanding slangen ud hvor som helst du ønsker sprinkler at rejse og vand. Vippe de to arme ned lidt vand et smalt område af ca 15 fod. Holde armene i den samme vinkel, men i modsatte retninger, således at armene rotere. Vippe de to arme op til en 30-graders vinkel til vand et område cirka 55 fod i størrelse. Indstil hastigheden på "Høj," "Neutral" eller "Lav". En højere hastighed farvande et område mindre, mens en lavere hastighed farvande mere.

Soaker Sprinkler

En soaker sprinkler kan justeres ved at dreje savtakket ringer beliggende på tårnet. Forstå de øverste savtakkede dial og drej den mod uret for at udvide rækken projektion af åen og med uret for at forkorte det. Gøre soakers højere ved at fatte den allernederste savtakket dial, at skrue dyse fra fælles landbrugspolitik og skrue i en riser i dens sted. Skrue i så mange risers som du ønsker at gøre soaker så høj, som du har lyst.

Rotoren Sprinkler

En installerede rotor sprinkler hoved justeres ved hjælp af en medfølgende nøgle. Træk tårnet op og drej den til højre helt. Efter at vride det hele vejen tilbage til venstre. Justere den faste venstre kant med venstre rækkefølgen af din plæne eller haven. Sæt nøglen "Arc justering" stik på toppen af hovedet og drej den med uret for at øge rækken rotation eller mod uret for at mindske den. Sæt nøglen "Radius justering" stik på toppen af spray hovedet og drej den med uret for at reducere kast eller mod uret for at øge kast.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com