Græsplæne Sprinkler systeminstallation

September 5

Græsplæne Sprinkler systeminstallation

En græsplæne sprinklersystem består af rør, pop-up sprinklere, en timer og vand ventiler. Timeren er programmeret med en vanding tidsplan, der administreres derefter til hver enkelte vandventil afhængigt af hver ventil zone vanding behov. En zone er en del af gården og kan omfatte forskellige sektioner, såsom forhave, baghave eller blomsterbed. Før du planlægger din græsplæne system, fortrolig med de grundlæggende komponenter og hvad du måske nødt til at installere dem.

Timeren

Græsplæne systemcontroller fungerer som "hjernen" i hele kunstvanding system. En timer kan monteres inde i hjemmet, såsom garagen, eller uden for hjemmet i en controller box. Opnå en controller ledning, som har flere ledninger for fremtidig ekspansion, fratage wire tips 1/2 tommer med en wire stripper, og Tilslut det nødvendige antal ledninger til vand ventiler. Den hvide ledning er forbundet til alle vand ventiler, mens enkelte farvekodede ledningerne er hver forbundet med bare en vandventil. Efter tid er tilsluttet vand ventiler, er det klar til at blive hooked op til en strømkilde og programmeret.

Ventiler

En vandventil styrer én zone. Normalt er der mere end én zone i et enkelt system; Derfor er der flere vand ventiler, en for hver zone i gården, efter planen. Ventilerne er forbundet sammen ved hjælp af rør sektioner og inventar. Efter, at er de tilsluttede ventiler, kendt som ventil manifold, nu tilsluttet kunstvanding linje efter spærreventil og rørene fører til zonerne. En boks kaldet boksen ventil indsugningsmanifold er placeret over ventilen manifold, og renden er udfyldt omkring kassen. Når timeren aktiveres sprinkleranlægget, åbne ventilerne helt eller en ad gangen som udpeget af timeren.

Rør

Rør link kunstvanding linje til hovedlinien, vand ventiler til linjen kunstvanding og sprinklere med vand ventiler. De er en meget vigtig del af vandingssystem, så du skal sikre, at rørene er installeret korrekt. For eksempel, hvis du bruger PVC-rør, sand enderne, prime dem og bruge det korrekte lim til at lime dem ind i fittings. Græsplæne system rør kan være lavet af forskellige materialer, ligesom galvaniseret stål, polyvinylchlorid (PVC) eller kobber. Check din lokale koder for at afgøre, om der er restriktioner pipe før planlægningen.

Sprinklere

Sprinkler maskinhusene er blandt de sidste komponenter skal installeres. Et afsnit er skåret i linjen zone og en montering er installeret til at rumme sprinkler. En swing-line forsamling er knyttet til montering og derefter boliger er knyttet til forsamlingen. Bekræfte, at sprinkler boliger er installeret lodret som skyttegrav er fyldt med snavs. Huset skulle være begravet, men spray hovedet skal være lige over og til jorden. Hvis sprinkler er en roterende sprinkler med en fast kant, bekræfte, at den faste kant er justeret med den tilsvarende græsplæne grænse, eller huset kan være nødvendigt at blive gravet op senere.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com