Græsplæne sprøjte tryllestave & Tips

June 14

Græsplæne sprøjte tryllestave & Tips

Ifølge University of Minnesota's manual, "udstyr: Hvis du vælger,Kalibrering, rengøring", sprøjter kan være håndholdt, rygsæk eller efterhængte modeller. Spray tips styre størrelse, hastighed og mønster af spray på hver model. Tryllestaven øger operatør rækkevidde og giver stedet ansøgning. Størrelsen og typen af sprøjten bestemmer vifte af spray tips tilgængelige. Doseringen er påvirket af strømningshastigheden. Åbningen af spray tip og trykket fra sprøjten påvirke kursen så picking de rigtige spray tip og justere sprøjten pres vil effektivt at kontrollere din sats af ansøgningen.

Sprøjten og dyse Basics

Mindre sprøjter bruge dyser med lavere GPM ratings (gallon per minut). Dyser med høj levering satser er beregnet til større drevet rygsæk sprøjter eller drevet efterhængte eller lastbil foretages sprøjter. Producenter af pesticider og herbicider indeholder retningslinjer for korrekt anvendelse og til mere end én ansøgning (spot brug, broadcast brug) og mange indeholder dyse diagrammer.

Som bemærket af North Dakota State University i deres artikel, "Nye Spray Drop størrelse klassifikation System udviklet til dyser", dyse producenter brug en farve kodet ASAE klassifikationssystem, der fortæller dig, hvilken størrelse dråber en dyse leverer. Alle strålespidser skal være i overensstemmelse med denne standard, men ekstremt billige komponenter kan ikke.

Købe en CF ventil (konstant Flow ventil) til at reducere drift og give en konstant anvendelseshyppighed med mindre pumpe. CF ventiler generelt passe et udvalg af sprøjter og skrue på mellem tryllestaven og den oprindelige spray spids. Der er to typer, man giver bestemte intervaller af spray og den anden giver dig forskellige belastninger.

Fordele og ulemper ved Tips

Ifølge Ohio State University udvidelse sikrer ved hjælp af den bedste spray tip til din ansøgning mindre drift på uønskede områder. For eksempel, anvendes insekticider og fungicider bedst med tips, som producerer en selv strøm af små og mellemstore dråber. Bruge fan dyser til udsendelse, hvor det er afgørende at have en ensartet spraymønster. Overlap din spraymønster til at kompensere for lav lydstyrke på spray kanter. Bredere fan tips mindre dråber og give mere dækning. Smal vinkel fans give dig præcise gennemtrængende spray levering.

Brug en full cone spids med en vidvinkel for mindre afdrift, ifølge Virginia Cooperative forlængelse. Ved hjælp af disse tips for anvendelse af herbicider giver dig mulighed at holde en ensartet mønster over en trykområde 20 til 40 pounds per kvadrattomme. Hule kegle tips giver god dækning og penetration i små områder, men er svært at overlappe hinanden. De producerer drift, fordi i typiske applikationer er højtryk og dråber er små, så de er bedst til spot dækning.

Oversvømmelse dyser er bedst for gødning ansøgning, fordi de holder store partikler fra tilstopning sprøjten. Reduceret drift på grund af store dråber er en sidegevinst.

Metal vs plastik

Plastik tips og tryllestave er korrosion og slidbestandige, men ikke så nemt at rengøre som metaldele. Bruge metal dyser og tryllestave, hvis olien er din databaerere. Messing er den mindste slid resistente metal, så for slibemidler bruger et andet metal eller plast. Plast tryllestave bryder lettere end metal tryllestave, men er generelt billigere at erstatte. Metal tryllestave kan være et uheld krympede hvilket gør dem ubrugelige. Dyse størrelse af alt materiale typer vil ændre slid og rengøring så tjek dem med jævne mellemrum.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com