Græsplæne Sweeper vs græsfang

November 23

Græsplæne Sweeper vs græsfang

En græsplæne sweeper er brugt til at afhente græsafklip og andre græsplæne debris og skubbes i hånden eller trukket bag en græsslåmaskine eller have traktor. En græsfang er en plæneklipper vedhæftet fil at fangsterne græs udklip under slåning.

Græsplæne fejemaskiner

En græsplæne sweeper er hovedsageligt en stor pose af lærred eller andet materiale, der er knyttet til en ramme på hjul. Roterende børster afhente græsplæne snavs, blade, pines nåle og små sten, som sweeper er skubbet. Pull modeller er generelt dyrere, som er motoriseret fejemaskiner.

Græs fangere

En græsfang tillægger en plæneklipper på ryggen eller siden. Da maskinen skærer græsset, dirigerer kraft i vingens det via en sliske førte ind i posen. Det er ofte nødvendigt at afmontere og tømme mindre kapacitet poser oftere især mens klipning en stor græsplæne.

Overvejelser

En plæneklipper Splinter græsplæne vragrester, før den træder græsfang, mens en græsplæne sweeper bare opfanger det hele. Begge enheder er nyttige for græsplæne vedligeholdelse, og overvejer at købe er et spørgsmål om individuelle præference. Ved hjælp af en push sweeper betyder skulle gå over en græsplæne igen efter slåning, mens slåning med en græs catcher udlæg fjerner opgaven.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com