Græsplæne sygdom fra for meget vanding

September 21

Det er en af de mest grundlæggende principper i havearbejde og landbrug, at planter har brug for vand for at vokse sundt. Tegn på underwatering planter eller græs er indlysende, men mange gartnere ikke indser, at det kan være lige så slemt at vande din græs eller planter for meget. Overwatering græsplæner kan lade græsset mere modtagelige for talrige, potentielt alvorlige græsplæne sygdomme.

Græsplæne vanding tidsplan

Det nøjagtige beløb af fugt en græsplæne behov afhænger en nær ubegrænset antal variabler, men consulting et lokalt universitet extension service er altid en god kilde til generelle græsplæne vanding retningslinjer. Der er et par generelle regler i tommelfinger, dog, der kan informere din græsplæne ideel vanding tidsplan. Cool-sæson græs har brug for ca 1 1/2 inches vand pr. uge. Varm-sæson græs, en anden side reagerer bedre på mindre hyppige men dybere vanding. Vanding én eller to gange om ugen vil normalt være nok for nogen varm-sæson græs.

Sygdomme forbundet med Overwatering

Overwatering kan føre til din græsplæne kontraherende nogen af en række sygdomme, herunder nekrotisk ring spot, rhizoctonia gule patch, rhizoctonia blight (brown patch) stribe sjofelheder, pythium blight m.fl. Typisk, disse sygdomme blomstre når overwatering er kombineret med andre dårlig forvaltningspraksis og naturforhold, men overwatering er en væsentlig bidragyder. Svampe, der er agenter for mange af sygdommene, der elsker en alt for fugtigt miljø såsom vandlidende jord. Overwatering også fører til dårlig rod strukturer og ødelagte eller døde tørv, perfekte betingelser for plænen sygdom spredning.

Behandling tilgange

Hvis din græsplæne har indgået en af de sygdomme, der er tilknyttet overwatering, vender tilbage din græsplæne til en normal vanding tidsplan er ofte effektiv i behandling af sygdommen. Hvis normalisere din vanding tidsplan ikke fjerner infektionen, skal du måske ty til en fungicidbehandling; Sørg for at købe en fungicid, som er lavet specifikt til at behandle specifikke svampen, der angriber din græsplæne og nøje følge producentens ansøgning instruktioner. I tilfælde af ekstreme infektion, kan det være nødvendigt at grave op dine græs og erstatte det med en mere sygdomsresistente sort.

Andre overvejelser

Vanding tidsplan bør tilpasses, primært efter din græsplæne fugt behov og behandle tilstande som tørkestress og overwatering sygdomme. Passe, men sørg for, at du altid er fuldt kompatible med lokale vand restriktioner og retningslinjer. Et sundt udseende græsplæne er sikkert ikke værd at risikoen for strafferetlige sanktioner på grund af overtrædelse af lokale vand restriktioner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com