Græsplæne ukrudt fælles nordøstlige Pennsylvania

November 27

Græsplæne ukrudt fælles nordøstlige Pennsylvania

Ukrudt er en uønsket indfødte eller invasive plante, der mar udseendet af velplejede græsplæner. Der er mange arter af ukrudt fælles nordøstlige Pennsylvania, der varierer i hyppighed, sæson og lethed i styring. Korrekt at identificere hvilken type af ukrudt du har på din græsplæne er det første skridt til at genoprette en æstetisk tiltalende monokultur græs græsplæne.

Mælkebøtte

Mælkebøtter er en af de mest almindelige og mest mærkbar græsplæne ukrudt i Pennsylvania. Takkede form af mælkebøtteblade giver denne weed fælles navn, fra franske "dent de lion," hvilket betyder løvens tand. Mælkebøtter spredes let af vind-blæst frø og hurtigt vil befolke åbne områder, især græsplæner. Blomsterne er lyse gule og 1-2 inches i diameter. Mælkebøtter kan let fjernes manuelt ved at grave ud roden. Forebyggende foranstaltninger ved hjælp af Bredbladet pre emergent herbicider, såsom isoxaben, er det bedste middel til at forebygge disse irriterende ukrudt fra koloniserer din plæne.

Crabgrass

Crabgrass er en frodig græsplæne ukrudt overalt i Pennsylvania. Crabgrass er en etårig plante, der let ud konkurrerer de fleste græsplæne græsser. Crabgrass vokser almindeligvis radialt, skabe små, cirkulære populationer af crabgrass i plænen. Crabgrass vil dø i løbet af den første frost, og skaber brune pletter af nøgne jord at blive koloniseret af spirende frø i foråret. Der er flere præ nye herbicider tilgængelige fra de fleste hjem og haven butikker. Disse herbicider anvendes i den sene falde og forstyrre spiringsproces crabgrass frø i foråret. Det er vigtigt at følge herbicid instruktioner vedrørende dosering og anvendelsesdatoen for at forhindre effektivt crabgrass, kommer tilbage i din plæne.

Quackgrass

Quackgrass er en stor flerårig græs ukrudt. Men i høj grad et irritationsmoment i landbrugsafgrøder, quackgrass vil umiddelbart vokse i græsplæner og kan være vanskelige at fjerne. Quackgrass vil vokse op til 3 fod høj og har et par af brede vinger, der kan være glat eller håret. Quackgrass producerer en stor, tyk frø-hoved lig rajgræs. Et tykt net af underjordiske stængler tillader quackgrass at overvintre under barske vilkår og sende op stort antal nye skud om foråret, hvilket gør det vanskeligt ukrudt at fjerne manuelt. Der er ingen selektive ukrudtsmidler til quackgrass, så skal du bruge kontakt herbicid som glyphosat, som bør anvendes med forsigtighed, da det vil dræbe ønskeligt græsser samt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com