Græsplæne ukrudt: Kløver

September 22

Hvidkløver, anses af mange, for en græsplæne ukrudt var engang regelmæssigt tilføjes græs frø blandinger. Den moderne brug af Bredbladet herbicider har forårsaget praksis til ophør. Hvidkløver skaber en dyb grøn når det blandes i græsplæne græs og har evnen til at anbringe kvælstof i den omgivende jord.

Ulemper

I de varme sommermåneder, hvidkløver ofte bliver brunt og dør ud, hvilket efterlader brune pletter i græsplænen. Hvidt, globe-formede blomster tiltrækker bier, der kan stikke dem gå barfodet i plænen eller unge børn. Kløver er også glat under fode når det er vådt. Dens blade er i direkte kontrast til de frodige grønne vinger på plænen græsser, der ødelægger det ensartede udseende af græstørv.

Vækst

Hvid Kløver har en aggressiv vækstmønster og kan hurtigt spredt over hele en græsplæne. Den spreder sig gennem sin underjordiske rodsystem og også af sin produktive frøproduktion. Kløver foretrækker fugtige jordbundsforhold for optimal vækst.

Forebyggelse/løsning

Anvendelse efter fremkomsten herbicider i efteråret måneder kan hjælpe med at få kontrol over hvidkløver. Vælg herbicider, der indeholder mecoprop + 2, 4-D + dicamba eller triclopyrl, ifølge amerikanske græsplæner. Undgå beplantning græsplæne frøblandinger, der indeholder kløver frø. Græsfrø label vil klart Hvis blandingen er sammensat af hvidkløver.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com