Græsplæne ukrudt & skadedyr

December 16

Græsplæne ukrudt & skadedyr

Græsplæner spiller en vigtig rolle i den amerikanske kultur. De er et typisk websted til sociale sammenkomster og tid til familien. At have en attraktiv græsplæne motiverer boligejerne til at bruge utallige timer og penge på dets vedligeholdelse. Jorden masse besat af USAs græsplæner er lig med et areal på størrelse med Virginia, ifølge selv Ratcliff, forfatter til "tørv krige: kampen om den amerikanske græsplæne." For at opretholde denne er meget græs græsplæne ukrudt og skadedyr en kamp i sig selv.

Mest destruktive

Fordi en græsplæne er en stor plantning af den samme plante sammen, kan ukrudt og skadedyr angreb ødelægge en hel plænen i løbet af få dage, ifølge LawnCare.net. Den mest destruktive og udbredt ukrudt og skadedyr lovovertrædere omfatter larver, chinch bugs, mælkebøtte, crabgrass, siv og kløver. GRUBs top listen over mest ødelæggende skadedyr, fordi de problemer, de bringer er tredobbelt. Først, bille larver spiser græs og rødder. Larver også tiltrække modermærker, som tunnel gennem din græsplæne, og i sidste ende, larver bliver biller, som spiser andre haveplanter.

Weed love

Kommunale regeringer pålægge såkaldte weed love, der begrænser de typer og størrelse af planter inden for i en jurisdiktion. Eventuelle uønskede plante anses for en ukrudtsplante, derfor, en græsplæne weed er enhver plante opfattet som skadeligt for plænen. Weed lov prækursorer dato tilbage til 1940 ' erne, da den føderale regering begyndte at placere visse planter på en skadelige ukrudtsplante liste at beskytte landbruget. Dagens ukrudt love er på plads først og fremmest som en måde at holde jordejere og beboerne i at lade deres landskab at blive et tilflugtssted og grobund for skadedyr som rotter og myg og give ild hazard.

Pesticid love

"Hvert år, amerikanerne anvendelse mere end 70 millioner pounds af pesticider til deres græsplæner, ifølge tørv krige." Miljørisici af syntetiske pesticider har ført til en økologisk lawn care bevægelse og love, som begrænser og forbyde typerne af pesticider, der kan bruges og hvordan de bliver administreret. Pesticid love dato tilbage til kørsel af 1900-tallet. Ved midten af århundredet forbedret udbredte brug af syntetiske organiske pesticider blandt amerikanerne yderligere restriktioner for pesticider på grund af de potentielt skadelige virkninger af kemikalier på mennesker og dyr.

Overvejelser

Ukrudt vokser frivilligt på græsplæner de er velegnet til. Ukrudt angive jordbundsproblemer, ifølge græsplæne Institute. Identificere en græsplæne jord sundhed ved ukrudt med succes konkurrerer om sin plads. Vedligeholdelse af jord i græsplæne græs favør er den bedste måde at afværge ukrudt, siger instituttet. Ligeledes er en usund græsplæne mere gæstfri for skadedyr. Alle græsplæner har skadedyr, men når antallet af skadedyr passerer en vis grænse, angreb tager sit vejafgift på græsplæner udseende. Ordentlig græsslåning, vanding, dræning og gødskning hjælper græsplæne turf bedre tåle skadedyr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com