Græsplæne vedligeholdelse & ukrudt

January 17

Ukrudt konkurrerer med græsplæne græs til eksisterende ressourcer som sollys, vand og jord næringsstoffer. Når ukrudt vinder, ser græsplænen scraggly, usoigneret og uindbydende. Græsplæne vedligeholdelse og ukrudt styre gå hånd i hånd som en del af et samlet program for plænepleje. Tørke i mange dele af landet har fået folk til at reducere deres græsplæne plads og udtænke nye måder at indarbejde indfødte græsarter i landskabet.

Årlige ukrudt

Vinter og sommer årlige ukrudt, som Vortemælk, Pileurt, Fuglegræs, crabgrass og foxtails, vokse, blomstre og producerer frø i én sæson. Forhindre dem i at udgyde deres frø er det bedste mål for græsplæne vedligeholdelse. Corn gluten pre emergent herbicid er effektiv på årlige ukrudt. Anvende det i det tidlige forår til at forhindre ukrudt frø spiring. Slåning med vingerne på et højt niveau reducerer årlige ukrudt vækst og forhindrer ukrudt frø sæt. Høj slåning bevarer græsplæne græs kroner og skærer toppen af ukrudt planter, som er deres voksende punkt. Ikke befrugte stærkt i foråret når mange årlige ukrudt begynder deres vækstsæson.

Flerårigt ukrudt

Mælkebøtte, quackgrass, kløver, canadiske tidsel, gul nutsedge og pisang er flerårigt ukrudt, der vender tilbage hvert år fra en krone og rodsystem, der breder sig ved underjordiske jordstængler eller frø. Bulblike jordstængler spredes ved rerooting. Skåret så meget af den mælkebøtte rod som muligt i det tidlige forår og fortsætte denne som ny vækst vises. Det standser til sidst at sende op nye blade fra rodsystemet. Pletter af flerårigt ukrudt styres effektivt med spot behandlinger af glyphosat-type herbicider.

Feed jorden

Græsplæne græs forbruger meget kvælstof. Forlader afklippet græs på plænen giver en god kvælstof kilde. Græsplæner har brug for 17 næringsstoffer fra jorden for sund græs til at vokse. Modne kompost tilføjet i efteråret giver næringsstoffer til jorden i slow-release i løbet af vinteren. Mikroorganismer i hjemmelavet eller kommercielle modne kompost er kilden til de 17 nødvendige næringsstoffer. Jo sundere jord og græs, færre ukrudt vil vokse.

Vanding teknikker

Vand græsset, dybt og sjældent. Græs udvikler rødder længere end ukrudt rødder når vandes en gang om ugen eller mindre. Hyppige lavvandede vanding, tilskynder som med mange sprinkleranlæg, weed vækst. Native græs, såsom buffalograss og blå grama, har større blad tæthed og er mere effektive til fortrængning ukrudt end traditionelle Bermudagrass. Vedligeholdelse af indfødte græs græsplæner kræver også mindre hyppig slåning og vanding.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com