Græsplæne vedligeholdelsesoplysninger

November 28

Vedligeholde din plæne vil forbedre dets udseende og mindske eventuelle omkostninger, der måtte følge af forsømmelse og forkert pleje. Indstille afsat tid hver uge til græsplæne vedligeholdelse og overvåge græs nøje for tegn på stress.

Vanding

Vanding skal være dybt nok til at trænge ind rodsystem græs, helst nå 6 til 12 inches, afhængigt af din græs sort. Observere din græsplæne jævnligt for tegn på, at det skal vandes, såsom visnen græs, blålig-grønne nuance og græs, bevarer fodspor, når det er gik på. Clemson University udvidelse anbefaler anvender vand omkring 1/2 tommer på et tidspunkt, så gør det muligt at suge og gentaget efter behov.

Skadedyrs- og sygdomsbekæmpelse

En af de bedste måder at styre græsplæne sygdomme er at gøde jævnligt. Dette vil sikre, at den græsplæne næringsstof niveauer er tilstrækkelige, mindsker risikoen for ernæringsmæssige mangler, og øge sygdomsresistens. Overvåge din græsplæne jævnligt for tegn på skadedyrsangreb og behandle dem straks til at reducere skader niveauer. Regelmæssig klipning vil også forebyggelse af sygdomme og skadedyr.

Kende din græsplæne

En af de vigtigste aspekter af vellykket græsplæne vedligeholdelse er din egen fortrolighed med den særlige type af græs, du vælger at plante. Visse græsser er mere passende for specifikke jordbund og klima, så altid forskning, der er bedst for dit område inden plantning. Fortsætte med at uddanne dig selv om din græsplæne specifikke krav, eftersom nogle former for græs er mere eller mindre modtagelige for visse problemer end andre.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com