Græsplænen gødning og regn

November 11

Græsplænen gødning og regn

Gødning er en organisk eller syntetisk stof, som bruger en kombination af nitrat til at gøre jorden frugtbar. Græsplænen gødning primært kommer i granulat, pulver, flydende og kugler form, som opløses i fugtig jord. Dog vil for meget regn vaske gødning fra græsset, der forårsager ingen næringsstof absorption og gødning udvaskning.

Gødning næringsstoffer

Græsplænen gødning indeholder tre primære makronæringsstoffer: nitrogen, fosfor og kalium. Kvælstof fremmer celledeling blandt planter og frodige vækst, fosfor hjælper med fotosyntese og frugt produktion, og kalium hjælper planter absorbere andre to primære makronæringsstoffer. Græsplænen gødning indeholder også en bred vifte af mikronæringsstoffer og sekundære makronæringsstoffer til hjælp med sunde vækst; men mængder og næringsstoffer varierer afhængig af mærke af gødning anvendes. Jord test afgør hvor meget mikro- og makronæringsstoffer føje til jorden for at gøre det frugtbare.

Test

Jord kan have forskellige næringsstoffer niveauer i forskellige områder, men jord test kan afgøre, hvor meget næringsstoffer er nødvendige for hvert område. En overflod af gødning medfører gødning brænde, der henviser til, at ikke nok gødning vil medføre mindre end ønsket voksende resultater. Ifølge University of Hawaii er hjemmeside, jord prøver skal være testet hver et til fem hektar i hver testområde. Universitetsbaseret eller privat labs teste jord næringsstoffer niveauer for en nominel gebyr, og hardware græsplæne og haven butikker sælger jord-test kits.

Ansøgning

Gødning ansøgning afhænger af klimaet, typen af gødning og græs type. University of Illinois antyder anvende gødning i begyndelsen af maj, starten af September og slutningen af efteråret. Imidlertid afhængigt af gødning anvendes kan programmet være mere eller mindre hyppige. For eksempel, behov pulver række gødning mere anvendelse i løbet af sæsonen end de kugler gødning gør fordi det absorberer i jord hurtigere. Gødning skal fugt til at hjælpe jorden absorbere næringsstoffer; Det er derfor bedst at anvende nogen form for gødning direkte efter en periode af kraftig regn eller før en periode med let regn.

Regn advarsler

Gødning anvendes direkte før kraftig regn magi ikke vil absorbere i jorden. Kraftig regn forårsager en udvaskning af gødning, som fjerner det fra plænen og til afstrømning steder. Ifølge University of Minnesota, fosfor, en makronæringsstoffer i gødning, der forårsager væksten af alger og ukrudt i søer. Vækst af ukrudt og alger i søerne på grund af gødning afstrømning er en fælles økologiske problem forbundet med græsplænen gødning. Dog lys til moderat regn vil ikke forårsage en udvaskning, som faktisk hjælp gødningen absorberer i jorden.

Flydende gødning

Ansøgning om flydende gødning er forskellige fra program til granulat, pulver og pelleteret sorter. Flydende gødning er bedst anvendt direkte efter perioder med konstant regn, fordi det er nemmere for jord til at absorbere næringsstoffer. Flydende gødning absorberer straks i jord inden for en til to dage efter programmer, mens de øvrige sorter skal opløses inden næringsstoffer er absorberet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com