Græsplænen gødning specifikationer

September 29

Ligesom med alle andre levende ting, brug din græsplæne næringsstoffer for at vokse. Gødning kan give dit græs en hjælpende hånd, hvis produktet anvendes korrekt i tide. Anvendelsen af gødning bør altid være baseret på betingelse af din græs. Visse tegn på, at gødning kan kraeves er følgende: din græs er en bleg grøn udseende eller tegn på gulfarvning, eller græsset vokser meget langsomt eller har stoppet voksende helt.

Nummereringssystemet

Gødning bruge en tre-nummer system til at vurdere deres indhold. Tallene repræsenterer procentdelen af hver af de tre næringsstoffer findes i gødning mix. Det første nummer, kvælstof, feeds græs løv eller vinger og er let skyllet gennem jorden efter en kraftig regn. Fosfor, repræsenteret af den midterste nummer, forbliver i jorden meget længere, mens den arbejder på at stimulere rodvækst. Kalium, det endelige antal repræsenteret i blandingen, styrker græs mod sygdom og hjælper i udviklingen af stærke stilke. Kalium siver ned med regn, men mindre hurtigt end kvælstof.

Græsplæne typer og gødning behov

En etableret græsplæne behov mere kvælstof end de andre to næringsstoffer. Check formulering numre på posen og købe en big-small-lille forholdet sådan græsplæne. En ny græsplæne kræver fosfor og kalium for udvikling snarere end blade rodvækst. Små-store-store er de bedste forhold her. En stresset græsplæne eller en behøver befæstning som forberedelse til vinter, har brug for mere kalium. Store-små-mellemstore eller store-små-store nøgletal er ideelle til efteråret ansøgning.

Ansøgning Tips

Gødning doseringen er markeret på posen. Det er bedst at følge disse retningslinjer for at undgå at brænde din græsplæne med ujævn eller overdrevent tunge spredning. En håndholdt sprederen er fint for en lille græsplæne, mens push-typen applikatorer nemmere anvendelse over et stort område. Hvis du har blomsterbede grænser op til græsplænen, er en dråbe spreder mindre tilbøjelige til at negativ indflydelse på blomster end en broadcast design, der spreder gødningen over et bredere område.

Flydende gødning

Bruge flydende gødning til hurtigere resultater, hvis du forbereder din græsplæne til at se sit bedste for en kommende begivenhed. Væsker er dyrere og siver hurtigere end pellet gødning men kan være værd at omkostningerne til særlige lejligheder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com