Græsser anvendt i blomsterdekorationer

January 15

Mange blomsterdekorationer indeholder mere end bare blomster. For at udfylde udseendet af buketten, tilføje blomsterhandlere tilsyneladende tilfældige stykker af pyntegrønt i bundle, som består ofte af visse typer af græs. Disse græsser er pynt eller vilde sorter i stedet for tørv græsset, som du vil vokse på din forhave.

Reeded græs

Reeded sorter af græs ser godt ud i blomsterarrangementer, fordi de giver krop og karakter til arrangementet. Fjer reed græs, for eksempel, er temmelig stiv og vil stå oprejst i vasen. Stærk græs arrangeret omkring blomster med blødere stængler kan hjælpe blomster forblive oprejst.

Farvede græsser

Græsser, som har farvede blade, stængler, hoveder eller blomster giver en Blomsterhandler med flere muligheder i blomsterarrangementer. Farverne græs giver kan bruges til at supplere eller kontrast blomsterne. Lilla fountaingrass, for eksempel, har både lilla toppe og lilla blade. Dette giver en pæn uden for den standard grønne af mange pyntegræsser.

Lige linjer

Arrangere blomster handler ofte om geometri af det færdige produkt. De fleste blomster har en række kurver i dem, herunder runde eller ovale formet blomstrer. Kontrast dette og give en form for blomsterarter arrangement, skal lige linjer bruges. Meget straight græsser, som Bjørn græs, der bruges i en blomsterarter arrangement til at udforme den overordnede form af arrangementet. De lige linjer giver buket definitionen og en disposition, som er så fyldt leafier grønne og omdrejningspunktet for blomsterne.

Frynser

Letvægts pyntegræsser give en dekorative frynser rundt i kanten af en buket. Disse skabe en delikat ramme omkring arrangementet princip, og er særligt attraktivt, når lavet med vilde pyntegræsser, som blomstrer. Arizona Svingel, for eksempel, har en meget fin konsistens og vil ramme en buket pænt. Silkeblød threadgrass er et andet fin indstilling, der ser godt ud i både levende og tørrede blomster arrangementer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com