Granatæble Bonsai metoder

July 12

Granatæble Bonsai metoder

Med sine lyse grøn baldakin, rust-farvet stammer, op til fire måneder af røde blomster efterfulgt af den særprægede frugt, en granatæble bonsai kan være en permanent tilføjelse til dit hjem. Mange bøger, hjemmesider, klubber og workshopper er tilgængelige for specifikke instruktioner og indkøb, og bortset fra grundlæggende vedligeholdelse, er de kun ekstra udfordringer granatæble bonsai præsenterer behovet for masser af varme og lys. Den granatæble bonsai stammer i tørre, tropisk Asien, hvilket gør det, i de fleste områder, en indendørs plante.

Vokser fra frø

Fordi der er ikke sådan noget som en "bonsai frø", kan du vokse din granatæble bonsai fra indkøbt eller fældet træ frø. Købt kommercielle frø vil forbedre dine chancer for vokser et træ af bedste kvalitet, men du kan også købe en granatæble om vinteren, når det er i sæson. Gemme dine frø i en plasticpose, uden fugt i dit køleskab indtil efteråret plantning sæson. I 2010 var der ingen granatæble bonsai frø kits til salg, så når September ruller rundt, du kan enten købe sådan et kit og erstatte granatæble frø eller følge generelle retningslinjer for træ spiring. Du vil afvige ved at holde dine frø indendørs og ved at overføre dem til små plantageejere snarere end jorden. Luftfugtighed bakker anbefales til spirende granatæble træer.

Vokser fra stiklinger eller Bare-root stiklinger

Stiklinger, taget under hvilende månederne februar og marts, give dig en chance for at møde moderplanten. Stængelstiklinger er hurtig og enkel at tage, og forårsager ingen kosmetisk eller sundhedsmæssige skader, så du kan være at træne en aftale med en nursery ejer og lære af hans ekspertise.

Granatæble nøgne rod kimplanter, som har flere års felt vækst, var tilgængelige for omkring $25 i juni 2010. En sætteplante ligner en umoden gren og vil tage et par år til at nå de hårdføre modenhed det behov for styling. Sæsonen shipping generelt kører mellem januar og marts, som også er det bedste tidspunkt for plantning, og vil du tendens til din nøgne rødder så hurtigt som muligt efter deres ankomst.

Før Bonsai

Din unge granatæble træ er en pre bonsai; efter omkring tre år er det solidt nok til at blive uddannet. I juni 2010, kan du købe en pre bonsai for $30-$50. Du kan købe det hos en bonsai specialist, hvis pre-Bonsai har været delvist trænet i op til 10 år af eksperter, eller købe det personligt eller gennem en butik der sælger "hvad du ser, er hvad du får". Din granatæble pre bonsai vil ligne en miniature haven granatæble, men det vil have særlige karakteristika, der kan tyde på, hvordan du ønsker at style træet, blomster og frugt. Vent, indtil du har en god idé om, hvad du vil gøre med din granatæble bonsai før du vælger en dekorativ pot og andet tilbehør.

Styling din granatæble Bonsai

Granatæble bonsai egner sig til "bunjin" (tegneserie) eller uformelle stil, en højt besungne form. Det er også en naturlig for vifte af stilarter inden for denne kategori---kaskade, forblæste, rod over sten, træ på rock, vride trunk, twin trunk og litterater. De to primære former for uddannelse din granatæble ledninger, som figurer i træ, og beskæring, som bevarer træets vigor.

Granatæble bonsai har lidt skør grene så ekstra pleje bør tages.Da Kenneth A. Schultz noter om granatæble bonsai i sin "Tree of the Month" artikel for Columbus Bonsai samfund, bliver "du nødt til at beslutte, hvor du ønsker det til at blomstre og være villig til at ofre god bonsai form, indtil du er klar til at sætte det ind i vækstdvale." Hvis du er ny til kunsten af bonsai, dette er et andet punkt på, som du vil ønsker at konsultere eksperter og eventuelt at komme med i din lokale bonsai klub.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com