Granit bordplader vs manipuleret kvarts

May 20

Granit bordplader vs manipuleret kvarts

To af de hyppigst installeret køkkenbordet materialer bliver brugt i dag er granit og manipuleret kvarts. Begge er holdbare materialer, kan jorden til en høj polish og brugt til at supplere mange stilarter af køkken design.

Når det besluttes mellem de to materialer, overveje deres udseende samt deres vedligeholdelse skal hjælpe dig med at træffe den beslutning, der er rigtige for dig.

Granit

Granit er en form for natursten bestående af Magmatiske bjergarter. Mens ikke alle køkkenbordet materialer sælges i dag under navnet på granit er faktiske granit, er alle naturmaterialer holdbart nok til at skære og jorden til en høj polish.

Granit plader fås i flere farver, nogle med tætpakkede korn mønstre, andre med store hvirvler af farve. Sprækker, overflade mærker og bred grader af variation i mønster og farve der kan forventes ved brug af dette materiale.

Manipuleret kvarts

Manipuleret kvarts er køkkenbordet slab materiale lavet af 90 procent kvarts eller natursten, holdt sammen med en harpiks. Denne proces gør det muligt for plader fremstilles med forholdsvis lidt variation i farve og mønster.

Farverne på manipuleret kvarts kan variere fra næsten hvid til en dyb sort, nogle med subtile vener og de fleste med kvarts og glimmer pletter. Farver som dybe kobolt blå og lyse rød fås der blev ikke fundet i granit.

Granit holdbarhed og vedligeholdelse

Granit er et ekstremt holdbart og hård natursten, men det er stadig porøse og kræver nogle pleje. Granit skal altid rengøres med en sten renere og forseglet på regelmæssig basis for at hindre farvning.

Mens knive ikke vil ridse granit, kan citronsaft og andre syrer fjerne dens finish. Derfor spild skal tørres hurtigt, og omhu burde være taget at undgå udsættelse for syre eller alkaliske rengøringsmidler.

Manipuleret kvarts holdbarhed og vedligeholdelse

Da manipuleret kvarts er holdt sammen med en harpiks, det er porøs og derfor kræver ikke forsegling eller specielle rengøringsmidler. Overfladen kan ikke mærkes, eller ætset, og farvning er usandsynligt.

Manipuleret kvarts er også holdbare på samme måde som granit er; Det kan ikke blive ridset af knive og vil håndtere varme gryder direkte fra ovnen.

Stil af granit

Da granit er så meget naturlig skønhed og variation, virker det godt i en række af køkken designs og stilarter. Ingen to plader i granit er stadig den samme, hvilket gør dem til et godt valg for husejere, der nyder naturmaterialer og unikke designs.

Granit plader kan findes med usædvanlige mærker, store vener og masser af variation fra den ene ende af stykket til næste. Vælge granit til stil, hvis du nyde sort, variation og naturlige farver.

Stil manipuleret kvarts

Manipuleret quartz har en mere kontrolleret mønster og udseende. Det kan være monokromatisk og har lidt variation fra den ene ende til den anden. Dette gør det et godt valg for mange moderne køkken design. Vælg manipuleret quartz for stil, hvis du ønsker en roligere forekommende bordplade eller en farve som limegrøn, lys rød eller blå.

Omkostninger

Granit har en stor variation i prisen samt farve. Stenbrud der producerer store mængder af sten eller der har nem adgang til stenene vil producere granitten, der er lavere i pris. Stenbrud med granitten, der er mere sjældne eller vanskelige at hente vil producere sten, der er højere i pris. Granit prissætning kan variere fra $25 om foden til så meget som $300 om foden.

Manipuleret kvarts prissætning er generelt i samme interval som medio prissat granitten. Der er lidt koster forskellen mellem en farve af kvarts og næste, selv om prissætning kan variere efter firma og producent. Prissætning typisk løber fra $70 om foden til $90 om foden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com