Granit flise bordplader på et Budget

January 28

Granit flise bordplader på et Budget

Granit er en all-naturlige sten materialer, der ofte bruges til at konstruere bordplader i køkkener og badeværelser. Traditionelle granitbordplader er lavet af en kontinuerlig plade og er relativt dyre. Dem på et budget bør overveje at bruge granit fliser i stedet. Disse fliser er både mere overkommelig og nemmere at installere, hvilket gør dette til et godt projekt til DIY boligejer.

Materialer

Installation af granitbordplader starter med at finde de rigtige materialer til jobbet. Du kan finde granit fliser på de fleste gulve distributører eller flise lagersteder. Sten yards sælge ofte granit fliser så godt, men du bliver nødt til at være ekstra opmærksom på at vælge fliser, der er den samme størrelse og tykkelse. Beslutte, om du ønsker granit med en tung vene eller plettet mønster, eller om du foretrækker en solid finish. Du kan selv blande og match forskellige finish til at oprette et mønster eller design.

Forberedelse

Før du installerer granitbordplader, skal du kontrollere, at din frysere er niveau. Tilføje træ shims eller sand kanter som er nødvendige for at oprette en selv overflade. Dække hele overfladen med et lag af krydsfiner, og sørg for, at træet hænger over kanterne samme afstand som du gerne vil have granit til udhæng. Fastgør et lag af cement backer-bord over krydsfiner. Flise limen vil holde sig bedre til cement board end til krydsfiner. Når backer-board er installeret, skal du bruge et puslespil for at skære et hul til vasken, hvis det er relevant.

Installation

Brug en sten poler til at udjævne eller runde kanter af granit fliser efter behov. Arranger dem på køkkenbordet i det ønskede mønster før du anvender nogen klæbemiddel. Skær fliser til at passe, ved hjælp af en sav med en diamant klinge. Husk at skære mindre brikkerne til at passe kanterne af overfladen.

Spredt thinset på tværs af disken og derefter tilføje dine fliser. Tilføje et tykkere lag af thinset, hvis det er nødvendigt at korrigere for tyndere stykker. Bruge blå maler tape til at holde kant stykker på plads, som thinset tørrer. Bruge en polstret injektionsmørtel float til at sprede unsanded injektionsmørtel i fugerne mellem fliserne. Afslut ved at anvende en injektionsmørtel seam sealer leddene at beskytte injektionsmørtel fra pletter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com