Granit forfængelighed pleje & behandling

August 1

En granit forfængelighed installeret i dit badeværelse er en fantastisk måde at tilføje farve og holdbarhed til din bordplader. Men for at holde din forfængelighed ser så stor, som det gjorde den dag det blev installeret, er der flere ting du kan gøre for at pleje din granit og sørg for det er i tip-top form i mange år fremover.

Holde den ren

Den mest grundlæggende tenet af enhver hjemmepleje regime er renlighed. Det kan lyde som en brudt rekord, men holde din granit ren er den bedste måde at bevare det i mange år fremover. Det betyder aftørring op spild med en klud eller svamp, så snart de opstår, og ved hjælp af blide rensemidler (som sæbe og vand) til at få op vanskelige pletter. Hvis du har fast på gunk på din forfængelighed, indebærer en god afhjælpe blot skrabning gunk ud granit med et barberblad. Da granit er porøs, men indridse-resistent, er denne metode faktisk meget mere effektiv, derefter bruge almindelige rengøringsmidler.

Undgå Finish-ødelægge væsker

En anden grund til ikke at bruge rengøringsmidler er, at de kan ødelægge din granit finish og gøre det ser kedeligt. Et rengøringsmiddel med ammoniak eller sure indhold vil gøre granitten vises overskyet og vil til sidst gøre tekstur ru at røre ved. Ud over rengøringsmidler, bør du også prøve at undgå at spilde nogen sukkerholdige væsker (ligesom Kool-Aid), alkoholholdige drikkevarer eller citronsaft, da disse væsker vil have samme effekt. Hvis du spilder noget på køkkenbordet, der kunne skade finish, tørre det så hurtigt som muligt med et tørt håndklæde eller serviet.

Forsegling

Forsegling dine granit vil hjælpe med at holde det fra at blive kedelig eller at miste sin glans på grund af alder eller forurening. For at forsegle din granit, bare købe nogle fugemasse fra din lokale granit forhandler eller hjem forbedring butik, og følg instruktionerne forsegling på boksen. Fordi hver fugemasse er anderledes, er det meget vigtigt at læse vejledningen før forsegling, som en forkert segl kan gøre den granit farve ser ujævnt og kan ikke vendes.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com