Granit køkkenbordet idéer

June 25

Granit køkkenbordet idéer

Granit er en hård, krystallinsk, magmatiske rock, der består hovedsagelig af kvarts, feldspat og glimmer. På grund af dens holdbarhed og æstetiske, elegant appel, er granit almindeligt anvendt til køkken bordplader. Men hvis du overvejer at installere en granit bordplade, der er flere designideer du bør tage i betragtning, før du går i gang.

Farver

Specifikke farven på granit adskiller sig fra stenbruddet til stenbrud. Nogle af de mest almindelige granit farver omfatter grå, sort og brun, men der er også grønne, blå, røde og endda pink-farvet granitten (alle der spænder fra meget let til meget mørke). Ifølge kitchenbathideas.com er de mørkere granit toner bedst egnet til primært sort-hvide køkkener, især når kabinet ansigter er lyse og skab og skuffe knapper og håndtag er mørke. En lys-farvet marmoreret eller plettet granit, (som er oversået med mørke markeringer) fungerer godt med kabinet ansigter, der har mørkere finish, mens grå eller metalliske-farvet granit blander godt med rustfrit stål apparater.

Fliser vs plader

De fleste granitbordplader er lavet af granit plader eller store stykker af den naturlige rock. Dog, i overensstemmelse med køkken-counter-tops.net, mens granit plader har en naturlig, rustikke udseende, indslag de også typisk "naturlige" mønstre eller designs, der er uregelmæssige og svært at matche med andre køkkenbordet materialer, (hvilket ville gøre det svært at installere en matchende køkkenø senere). En løsning på dette problem er at bruge granit fliser. Ud over at være mindre dyre end granit fliser, fliser kan indarbejdes meget mere let køkken design. Er relativt nemt at installere granit fliser: du simpelthen nødt til at lime ned fliser med epoxy og derefter udfylde hullerne med en fugemasse.

Kanter

Der er en række forskellige kant stilarter kan du vælge fra for din granitbordplader. Ifølge køkken-counter-tops.net, den mest almindelige stil af granit countertop kant er den grundlæggende afrundet kant, men der findes også mere fantasifuldt stilarter. Disse omfatter ogee, (som har en dobbelt, sømløse s-formet kurve), bullnose (som har afrundede hjørner) og skrå (som har flade, skrånende kanter). Normalt kan du bestille pre kantet granit plader (og undertiden fliser) fra producenter.

Backsplashes og øer

En fantastisk måde at fremhæve din granit bordplade---efter kitchenbathideas.com---er at opbygge en backsplash bag vasken ved hjælp af venstre over granit fliser eller en lille del af granit slab. Denne backsplash vil ikke kun være æstetisk tiltalende, men vil også forhindre beskidt opvaskevand og stykker af mad fra sprøjt på dit køkken vægge. En anden idé, som kan også hjælpe dig med at spare penge, er at dække en køkkenø med virkelige granit, og derefter dække resten af bordplader med et lignende udseende, imiteret laminat (da gæsterne vil mest sandsynligt Se og bruge ø overflade oftere end bordplader, du stort set kan narre alle til at tro du har ægte granit i hele køkkenet).


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com