Granit tællere fakta

October 27

Granitbordplader er overflader fundet i køkkener og badeværelser. Trods en kontrovers over stråling er granit tællere stadig populære i hjem over hele USA.

Identifikation

Granitbordplader er lavet af granit, en naturlig rock. Granit består hovedsageligt af mineraler kvarts, kalium feldspat og natrium feldspat.

Typer

Granit tællere kommer i en vifte af farver, fra traditionelle tans, sort og grå til mere eksotiske pinks, blues og greens. Fordi granitbordplader er lavet fra en naturlig sten, ser ikke to nogensinde helt det samme.

Omkostninger

De gennemsnitlige omkostninger af granitbordplader er omkring $40 per kvadratfod med dyrere sorter koster $50-$60 per kvadratfod, ifølge øverste overflade fabrikation og Installation i Indianapolis, Ind.

Fordele

Granitbordplader er let at rengøre og ikke havnen bakterier, ifølge naturlige sten interiør information hjemmeside. Granit er også mindre sårbare over for virkningerne af varme end andre materialer som vinyl.

Overvejelser

En artikel offentliggjort i "The New York Times" i 2008 afslørede, at granitbordplader udleder radon og stråling. I de fleste tilfælde mængden af stråling er meget små, de langsigtede virkninger af gentagen eksponering for granitbordplader er lav.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com