Granit vs Quartz for lille badeværelse tællere

December 31

Granit vs Quartz for lille badeværelse tællere

Naturmaterialer gå aldrig ud af stil, og natursten er ingen undtagelse. Et badeværelse bordplade af granit eller kvarts er en tidløs, luksuriøs funktion, der appellerer til mange boligejere. Både quartz og granit er high-end countertop materiale, men et lille projekt som en bordplade i et lille badeværelse er godt inden for rækkevidde for mange. Valget mellem granit og kvarts er i høj grad en smagssag.

Granit

Vandtæt, flammesikre granitbordplader er holdbart og nemt at passe. Granit koster mere, men det varer længere end billigere overflader som fliser og laminat. Granitbordplader er lav vedligeholdelse. Du rense dem med sæbe og vand, og du forsegle dem en gang om året ved at anvende en overflade sealer. Granit leveres i et spektrum af farver, fra helt hvid til dyb sort. Nogle typer af sten producere hvirvlende korn mønstre, men mange dekoratører anbefaler at bruge en plade med en ensartet samlet mønster for et lille badeværelse køkkenbordet.

Kvarts

Quartz bordplader efterligne sten, men de er ikke fremstillet af plader af sten måde granitbordplader er. Snarere, kvarts bordplader er fremstillet af en sammensat, der indeholder 90-procent kvarts materiale og 10 procent syntetisk materiale. Kvarts er mere plet - og ridsefast end granit og er så langvarige. Det faktum, at kvarts bordplader aldrig behov arealbefæstelse tiltaler mange boligejere. Quartz bordplader koster næsten det samme som granitbordplader.

Pleje

Bortset fra det faktum, at nogle granitbordplader skal forsegles og kvarts bordplader ikke kræver forsegling, er pleje krav for granit og kvarts ens. Du bør undgå at bruge barske, sure rengøringsmidler og slibende rengøringsmidler på naturlige sten bordplader. De fleste producenter anbefaler du bruger rengøringsmidler specielt designet til naturlige sten overflader. På begge typer af sten bordplader, skal spild tørres hurtigt, da nogle kemikalier kan reagere med sten og efterlade en mark.

Overvejelser

Hvis du ønsker at indarbejde dit badeværelse køkkenbordet dekorative kant behandlinger, anbefaler fabricators du vælger kvarts over granit, som kvartss menneskeskabte egenskaber gør det bedre egnet til manipulation. Både quartz og granit bordplader yde tilstrækkelig støtte til en undermount køkkenvask, som hjælper med at holde køkkenbordet ren. Andre sten valgmuligheder er tilgængelige til dit badeværelse køkkenbordet, men kvarts og granit er hårdere og eaiser at opretholde derefter sten som kalksten og marmor. Hvis du ikke har råd til en slab sten bordplade, overveje at installere en Natursten fliser bordplade. Både granit og kvarts er tilgængelige i tile, skæres til en række forskellige dimensioner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com