Gratis ideer til dekorere børneværelser

July 3

Gratis ideer til dekorere børneværelser

Disney-figurer og prinsesse temaer er alle helt acceptable måder at dekorere et barns værelse, men de mangler normalt personlighed. Stedet for at bruge det samme tema som hundredvis af andre børn, tage dit barns personlighed i betragtning når beslutte, hvordan at dekorere hendes værelse. Uanset om dit barn er en spirende kunstner eller en udendørs entusiast, redo hendes værelse for at afspejle hendes smag og stil.

Dyreven

For den fremtidige dyrlæge i huset bliver et rum fyldt med udstoppede dyr en ideel udsmykning ordningen. Samle snesevis af udstoppede dyr fra hans egen samling og få donationer fra slægtninge til at udfylde eventuelle huller. Sy små forhængsringe på ryggen af de udstoppede dyr hoveder. Vedlægge små billede bøjler hele vægge og hænge dyr som vægdekorationer. Tilføje en række små udstoppede dyr over hver gardinstang og centrere et stort luftigt eksempel midt i døren. Dit barn kan nemt fjerne dyr fra væggene på spilletid og derefter bringe dem tilbage, når det er tid til at rense sit værelse.

Spirende kunstner

Mange børn får i problemer for tegning på væggene, men jeres ikke hvis du male hendes værelse i tavle maling. Dække en væg eller nederst halvdelen af alle vægge med to lag af tavle maling. Lav maling ved at blande 1 kop sidesten mørke maling med 2 tbsp. sidesten flise injektionsmørtel. Gøre det muligt malingen til at helbrede og tørre i tre dage, og derefter gnide kridt hele overfladen og slette. Levere dit barn med sidesten fortov kridt fra værftet og flannel klude til viskelædere.

Spil elsker

Glæde dine spil-kærlige barn med brætspil tema soveværelse. Søg din loftet eller kælderen for ubrugte brætspil, eller tjekke med bedsteforældre til at finde nogen ældre spil på lager. Brug håndværk lim til at overholde bønder, terninger og penge på brædderne, som hvis der var et spil i spil. Hænge disse plader på vægge og loft som væg skulptur. Lim papirpenge lampeskærme og tynd bomuld gardiner og erstatte skuffen trækker med skak stykker, brikker eller andre spillebrikker.

Friluftsmenneske

Skabe himlen på jorden for dine foretrukne lille camper ved at dreje sin plads i den store udendørs. Tage ud af sengen og installere pop-up-telt fyldt med en luftmadras og sovepose, eller oprette et telt fra ark og badeforhæng kroge over den eksisterende seng. Tjek regering websteder gratis natur plakater som vand plakater fra Environmental Protection Agency eller print ud natur billeder fra gratis foto sites til at hænge på væggene.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com