Gratis kælderen færdigbehandling Tips

December 19

Måske overvejer du kan afslutte din kælder for at udvide boligareal i dit hjem, men du er ikke sikker på, hvor man skal begynde. Gratis kælder-efterbehandling tips er tilgængelige online, kan hjælpe dig med at vælge materialer og løse problemer forbundet med fugtig og dårligt isoleret kældre. Du kan bruge disse oplysninger til at uddanne dig selv om efterbehandling teknikker, om du agter at gøre arbejdet selv eller hyre en anden til at gøre det.

Hjem forbedring viser

Nogle hjem forbedring TV shows som "Hometime" giver detaljerede instruktioner på deres websteder for at afslutte en kælder. Webstedet "Hometime" indeholder selv oplysninger om installation af en kælder damp brusebad og et boblebad. Disse hjem forbedring hjemmesider ofte giver trinvise instruktioner, og de Bemærk Når gør-det-selv muligvis ved hjælp af fagfolk til at opfylde bygningsreglementer. HGTV hjemmesiden har mange efterbehandling tips fra indretningsarkitekter, herunder før og efter billeder af remodeled kældre.

Hjem forbedring magasiner

"Familie-Handyman" og andre hjem forbedring magasin sites omfatte tips om isolerende og installere tæppe i en kælder. En fordel ved disse websteder er, at de ofte Vurder projekter, så du vil vide, hvad du er oppe imod på forhånd. For eksempel, omfatter "The Family Handyman" kælderen projekter skøn på hvor længe projekterne vil tage, hvor komplekse de er, samt hvor meget de forventes at koste.

Virksomheden Websites

Owens Corning og andre virksomheder, der sælger kælder-efterbehandling produkter giver videoer og andre oplysninger på deres hjemmesider om, hvordan deres produkter fungerer sammen. Det omfatter oplysninger om, hvordan man bruger dem til at kontrollere fugt og mug, som er fælles problemer i kældre. Selv om disse websteder er beregnet til at hjælpe sælge bestemte varer, kan de være et godt sted at starte, hvis ikke du er sikker på, hvilke materialer der skal bruges til en kælder-afsluttende projekt. Du kan altid shoppe rundt til produkter svarende til dem, der annonceres på disse websteder, hvis du ønsker at sammenligne priser og produktets ydeevne.

Department of Energy

Det amerikanske Department of Energy's Office of Energy Efficiency og vedvarende energi har skabt et 20-siders overblik på kælder isolering, der omfatter omkostninger sammenligninger. Rapporten undersøger tre måder at isolere kældervægge og effektiviteten af hver metode.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com